Кандидатът ще трябва да обучава общо трима ученици, срещу което

...
Кандидатът ще трябва да обучава общо трима ученици, срещу което
Коментари Харесай

Британски остров търси учител – заплата 66 500 евро

Кандидатът ще би трябвало да образова общо трима възпитаници, против което ще получава годишна заплата от 56 787 английски паунда, което прави към 66 500 евро, оповестява Metro.

Освен главната заплата, учителят ще получава и спомагателни 2650 евро по програмата за развиване на отдалечените острови в Шотландия, която предизвиква квалифицираните фрагменти да се реалокират в по-слабо обитаемоте райони.

Работното време в учебното заведение на Феър Айл е 35 часа на седмица.

Островът, който е благосъстоятелност на Националния концерн за Шотландия от 1954 година насам, се намира на към 40 километра южно от Шетлънд. До него се стига със аероплан за 25 минути или с ферибот за към два часа и половина.

Пътните разноски за предварителното изявление за работа ще се поемат от учебното заведение, се споделя още в обявата.

“Феър Айл постоянно е бил обвързван със света, а децата в учебното заведение са любопитни да развиват своите умения, да се развиват в разнообразни сфери и да преследват кариерното си развиване освен във Англия, само че и по целия свят.

За верния човек островът може да предложи чудесни условия за живот. Работата дава опция за създаване на мощна връзка с децата с поддръжката на сплотената локална общественост ”, споделя ръководителят на учителския съвет Сузана Парнаби.

Постоянните поданици на Феър Айл са към 60 души.

Обстановката на острова обаче дава предлага развиване както на професионалните, по този начин и на персоналните качества на претендента за позицията, се показва в обявата.

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР