Кандидат, доказал високите си нравствени и морални качества в изпълнение

...
Кандидат, доказал високите си нравствени и морални качества в изпълнение
Коментари Харесай

Изслушват кандидата за управител на НЗОК Станимир Михайлов frognews.bg

Кандидат, потвърдил високите си нравствени и морални качества в осъществяване на заеманите от него длъжности – по този начин депутати от ПП-ДБ стимулират предлагането си Станимир Михайлов да бъде определен за шеф на Здравната каса.

 

В квалифицираното от тях показване са изброени някои от позициите, на които Михайлов е работил като пълномощник, стопански и изпълнителен шеф на Токуда банк, изпълнителен шеф на Инвестбанк, началник на Службата по търговско-икономически въпроси към посолството ни в Лисабон, член на управителния съвет на Токуда здравноосигурителен фонд.

 

От февруари предходната година е ръководител на Съвета на шефовете в университетската болница Лозенец. Назначен е от тогавашния здравен министър Асена Сербезова.

 

Според вносителите на кандидатурата Станимир Михайлов се употребява с поддръжка в медицинските среди, написа БНР. След представянето на Михайлов пред депутатите от здравната комисия, той ще дава отговор на авансово заложени въпроси на професионални организации и медии, както и на въпроси от народните представители.

 

Гласуването на кандидатурата му ще се състои на пленарно съвещание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР