Канал 3Европейският шампион в полутежка категория Тервел Пулев даде специално

...
Канал 3Европейският шампион в полутежка категория Тервел Пулев даде специално
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Може да има българин световен шампион по бокс

Канал 3

Европейският първенец в полутежка категория Тервел Пулев даде особено изявление за предаването " Спорт в обектива " по Канал 3, в което показа, че купата му е донесла самочувствие. Тервел съобщи, че не обръща внимание на подмятанията на за леки противници. По-малкият брат на Кубрат добави, че може да има българин международен първенец по бокс. 

" Донесе ми малко самочувствие, тъй като въпрос беше да има мач за купа. Мачът се разви по-добре, в сравнение с чаках. Аз се усещам доста добре. Правим и прибавяме постоянно доста неща. Каквото и да кажем за италианеца, аз мисля, че се оправих по най-хубавия метод против него. Защо би трябвало да омаломаважаваме нашия триумф?

На спарингите някои от рундовете, в случай че ги изгубя, Кобрата ми каже, че не съм играл добре, на мен ми остава в съзнанието и започвам да работя. Това са рецензии, на които би трябвало да обърна внимание. Фюри беше извънредно неуместен съперник за Кубрат, а на него не му остана нищо друго, с изключение на да завоюва по-голямата част от рундовете. Той несъмнено доста добре квалифициран и реши мача, по този начин както и на публиката се искаше ", сподели Тервел.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР