Канадското издание HotCars съставя списък с най-евтините автомобили в света,

...
Канадското издание HotCars съставя списък с най-евтините автомобили в света,
Коментари Харесай

Най-евтините автомобили в света през 2021 година

Канадското издание HotCars сформира лист с най-евтините коли в света, който включва коли от пазара както от Китай, по този начин и от Индия, от Съединени американски щати и от европейските страни.

От Hotcars означават, че множеството бюджетни коли са извънредно опростени по дизайн, липсва комплицирана спомагателна електроника, употребявани са най-евтините материали. Канадците нямат искания да са е изчерпателни в листата по цена на колите, а просто са присъединили в него най-достъпните модели от разнообразни райони на света.

Renault Kwid (3900 долара) , създаден от френска компания особено за индийския пазар, е най-достъпната кола в този лист. В същото време създателят означи, че дребният кросоувър " наподобява отлично за автомобил от най-ниското равнище ".

Малко по-скъп е Maruti-Suzuki Alto (4100 щатски долара) , който е един от най-евтините коли в Индия от близо 20 години.

Hong Guang Mini EV (4400 щатски долара) стана най-популярният електромобил в Китай по-рано тази година, надминавайки по продажби Tesla Model 3. Преработената версия на този автомобил скоро ще се продава в Европа под марката FreZe.

Lada Granta ($6 200) остава в листата на бестселърите в Русия в продължение на доста години заради наличната си цена. В същото време Hotcars отбелязва, че колите Lada от дълго време са се трансформирали в интернет мем и обект на смешки поради ниското им качество и равнище на сигурност.

Dacia Sandero ($8 300 ) е най-евтиният автомобил в редица европейски страни. Този модел се създава от 2007 година и от този момент е съумял да се промени в продължение на три генерации.

Smart ForTwo ($14 650) също попадна в листата на най-достъпните коли в Европа. Двуместният хечбек е обичан поради компактните си размери, което го прави елементарен за маневриране в тесни улици.

Chevrolet Spark ($14 400) е най-евтиният автомобил на американския пазар. В същото време Hotcars акцентират, че цената на стилен хечбек е повече от четири пъти по-висока от най-достъпната кола в Индия.

Mitsubishi Mirage ($14 990) е още един модел на американския пазар за по-малко от 15 000 $. Хечбекът беше наименуван добра покупка за непретенциозни водачи, които просто би трябвало да стигнат от точка А до точка Б.

Що се отнася до Lada Granta, съгласно резултатите от първите два месеца на 2021 година моделът оглавява листата на бестселърите на съветския пазар, както и постоянно през последните години. През януари и февруари са продадени 17 510 копия на модела, чиито цени сега стартират от 510 900 рубли. Lada Granta се предлага с 1,6-литрови мотори с мощ 87, 98 и 106 конски сили, написа Autonews.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР