Канадският певец Джъстин Бийбър ще включи религиозни песни в следващия

...
Канадският певец Джъстин Бийбър ще включи религиозни песни в следващия
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър включва религиозни песни в следващия си албум

Канадският артист Джъстин Бийбър ще включи религиозни песни в идващия си албум, заяви Контактмюзик.

С визитите на църквата "Хилсонг " изпълнителят на шлагера "Love Yourself " се е върнал към християнската религия през миналите няколко месеца. Той е решен да съобщи религиозните си послания в петия си албум.

"Джъстин сортира деликатно песни, което отразява стадия от живота му във връзка с духовността ", сподели неизвестен източник пред в. "Сън ".

"Той постоянно е бил набожен, само че през миналите две години стартира да става все по-близък с църквата "Хилсонг " и това промени целия му живот. Джъстин има изцяло разнообразни възгледи в този момент ", добави той.

Турнето "Purpose " на 24-годишния артист завърши прибързано, откакто звездата анулира 14 концерта поради "непредвидени условия ". Той искаше да си почине от работата си. Но седмичните визити на църквата го "съживиха " и Джъстин е подготвен да стартира да записва музика още веднъж.

"Въпреки че работи с доста от същите хора, които му помогнаха да сътвори албума "Purpose ", той трансформира звученето си, тъй че да е в по-голямо сходство с полезностите и вярванията на църквата ", изясни източникът, като даде обещание песните да "изненадат някои фенове ".

Все отново Джъстин Бийбър евентуално няма да издаде нова музика до края на годината или началото на идната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР