Канадският певец Джъстин Бийбър има намерение да продаде правата за

...
Канадският певец Джъстин Бийбър има намерение да продаде правата за
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър продава правата за музиката си за $ 200 милиона

Канадският артист Джъстин Бийбър има желание да продаде правата за своята музика за 200 милиона $, заяви Wall Street Journal, базирайки се на свои източници. По данни на изданието той договаря с английската компания Hipgnosis Songs Capital, като евентуалната договорка включва каталога на издадената и записаната от него музика. Ако договорът бъде подписан, това ще е най-голямата до момента договорка за компанията по придобиването на права за нечия музика. Договорът ще се отрази освен на музикалната, само че и на авторската активност на Бийбър, разясняват от Wall Street Journal.

Потенциалният покупател Hypnosis Songs Capital е взаимно дружество сред Hypnosis Song Managementи капиталовия фонд " Блекстоун " (Blackstone). 

28-годишният реализатор е издал шест студийни албума сред 2010 и 2021 година, както и няколко десетки сингъла. Освен това през 2010 година артистът разгласява автобиографичната книга " Първи стъпки към вечността: Моята история " (First Steps to Eternity: My Story).

Тези дни Джъстин Бийбър влезе в хрониките и по различен мотив. Певецът упрекна шведската марка за конфекция H&M, че са употребявали без негово позволение негова фотография и изречения от песните му за новата си сбирка облекла и аксесоари. На уеб страницата на бренда се появи фотография, на която модел театралничи с рокля-тениска с облика на тийн-звездата. Пазарска чанта и фланелки с сходни принтове също бяха препоръчани от шведския колос. Бийбър реагира в своя профил в Инстаграм, заявявайки, че не е одобрявал тази сбирка. „ Не съм одобрил нито един продукт от сбирката на H&M. Стоката, която направиха с мен, е отпадък и ви приканвам да не я купувате “, избухна поп-идолът, призовавайки почитателите си за протест. След острата му реакция компанията разгласи, че изтегля от продажба всички артикули от сбирката " от почитание " към изпълнителя. Шведският колос за облекло работи от няколко години с Джъстин Бийбър.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР