Канадската тенисистка Южени Бушар, която бе свързана с любовна афера

...
Канадската тенисистка Южени Бушар, която бе свързана с любовна афера
Коментари Харесай

Бушар атакува Холивуд с лична любовна история

Канадската тенисистка Южени Бушар, която бе обвързвана с любовна спекулация с Григор Димитров, ще направи дебют в меката на филмовото изкуство – Холивуд. Новината заяви профилираното издание Deadline Hollywood.

Историята на Бушар и спонтанната среща с чужд ще бъде пресъздадена във филм, а правата към този момент са изплатени от колоса Fox. Самата тенисистка пък ще бъде изпълнителен продуцент на кино лентата.

За какво става въпрос – по време на Супер Бол 2017, дуела сред Atlanta Falcons и New England Patriots, Бушар написа в Туитър, че е била уверена в триумфа на Atlanta Falcons, които имаха голяма преднина на полувремето. Тогава неин почитател я попита дали ще излезе с него, в случай че New England Patriots стигне до крайния триумф. Бушар се съгласи, след това обратът стана факт и канадката извърши обещанието си.

Бушар и въпросното момче – Джон Гьорке, гледаха онлайн мач от НБА, както и идващото издание на Супер Боул.



Историята на Бушар и Гьорке въодушеви холивудски продуценти да документират историята във филм, а акцентът ще бъде върху модерните времена и опцията да намериш любовта на живота си чрез обществените мрежи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР