Канада продължава да държи класацията за една от най-възпитаните държави,

...
Канада продължава да държи класацията за една от най-възпитаните държави,
Коментари Харесай

Цирковият въргал в Торонто – битката между клоуни и пожарникари

Канада продължава да държи класацията за една от най-възпитаните страни, а също така не би трябвало да забравяме, че Торонто за поредна година влиза в класацията на 20-те най-хубави града, които демонстрират, че комбинацията на следните браншове: туризъм, недвижими парцели, развиване и обществени услуги, основава един добър коефициент и даже го слага на 13-то място по развиване.

Въпросната ранглиста също по този начин демонстрира, че Торонто е съумял да завоюва цели четири позиции, а това е единствено още една добра вест. Канадският град изпреварва Чикаго и Сан Франциско, до момента в който топ 3 на локациите остават Лондон, Ню Йорк и Париж. Това най-вероятно е елементарно за пояснение, въпреки всичко сме виждали, че канадците постоянно се считат за едни от най-възпитаните и вежливи хора, студеното време явно прави доста с характера на локалните поданици.

Ситуацията е достигнала до такова равнище, че даже интернет пространството се занимава със задаването на някои изключително занимателни картинки по отношение на канадското гостолюбие. Като приказваме за него, би трябвало да напомним, че в тази ранглиста не участват пожарникарите. Какво имаме поради? За задачата ще разкажем историята на Цирковия протест в Торонто от 1885 година Историята е почтена за филм, само че и до през днешния ден някои от главните фенове не престават да настояват, че това е денят, в който клоуните избират неверния бардак.

Историята споделя, че въпросният цирк е бил в града единствено за няколко дни, само че също така, макар предстоящата роля, множеството пътуващи актьори не били очаровани от нахалството и жестокостта на аудиторията и най-много децата. С клоуните идват и акробати, ездачи и редица екзотични животни. Торонто се засилва и желае да се порадва на хубостта на представлението, а лятото на 1885 година ще покаже една малко по-грозна страна. По това време в града към този момент живеят към 40 хиляди души и имигранти идват всеки ден. С слагането на железниците излиза наяве, че популацията се удвоява в границите на 20 години.

Това събитие се споделя с една детайлност, тогава Торонто няма своя блестящ образ, който получава тази година. По това време има 68 заведения, ситуирани на по 1200 метра разстояние. Ще открием и съществуването на 203 алкохолни магазина и най-важното за мъжката публика – бардаците са повече, в сравнение с може да си визиите. В този миг те са повече, в сравнение с даже са нужни. В края на работния ден, клоуните вземат решение да си починат и отиват в един от бардаците на ъгъла на улица Кинг и Джарвис. Има единствено един проблем, това е най-грешното място, което чужденец може да избере.

В този храм на любовта се навъртат постоянно доброволците от пожарната команда. И въпреки това да е една благородна специалност, представителите на тази организация са едни от най-неприятните. По предписание, пожарната команда тогава е била частна и щом има пожар, незабавно ще се появят другите компании, които по-късно ще таксуват потърпевшите. Само няколко седмици по-рано, същата компания отива да гаси пожар на улица Църковна и вместо да стартира да се гаси пожара, огнеборците вземат решение да влязат в борба с конкуренцията. Вместо да се изгаси постройката, огнеборците вършат един тежък въргал и не престават борбата през целия град. Полицията идва с концепцията да понижи напрежението, само че преди да открие парламентьорите, също влиза в мелето.

 Portrait of male mime artist performing, isolated on white background. Mime in a stand ready to box. Symbol of fight, win, compete.

Все още е противоречиво дали това е събитието е било целодневно, само че най-после всички участници били осъдени дисциплинарно и за нахлуване на служителите на реда. Компанията „ Куки и стълби “ постоянно обичала положителните борби, без значение дали покривът гори, както се пееше в една доста известна ария. И тъкмо тези фрагменти се намират в бардака, когато клоуните идват. Историята още веднъж мълчи по отношение на повода за идната борба. Смята се, че клоуните били доста по-устати и саркастични, което към този момент дразнило лоялните клиенти. С наближаването на дребните часове, напрежението ескалира и борбата става повече от цветна. Победата, изненадващо за всички, се присъжда на клоуните, които имали много добра физика в осъществяването на по-сложни номера. Двама от пожарникарите са ранени тежко, до момента в който останалите им сътрудници ги измъкват от бойното поле.

С тази победа, цирковите актьори получават тъкмо това, което постоянно са желали – алкохол и секс. За страдание, това е тяхната пирова победа. Нека стартираме от малко по-далеч цялата история по отношение на идната стихия. По това време в Торонто ще ръководи дребен хайлайф от протестанти. Те са представители на Оранжевия кръг и имат връзки с дървосекачите, а по-късно и с полицията, а около нея и пожарникарите съумяват да намерят място. Основното им развлечение е пердах на католици – въпреки всичко не всеки ден идва цирк в града.

 Ден след позорната загуба – да отбележим за календара, че става въпрос за петък 13 – гневна навалица стартира да се събира пред цирка. Повечето са представители на тази организация и този път нямало да се размине на гостите на града. Всички останали фермери и търговци са предизвестени по-рано да не идват на това място. Когато обезпокоени поданици отиват до полицията да оповестяват за евентуалната неволя, шерифът Самуел Шерууд решил, че просто няма да се намесва.

Въпреки това ще изчака задоволително време и ще изпрати хора да ревизират какво се случва, като им споделя да не бързат, въпреки всичко има толкоз доста кръчми, които би трябвало да се ревизират по пътя. Полицаите идват, когато сред двете групи летят камъни, обратно на упованията, цирковите актьори успявали да задържат най-малко за малко протестиращите. След това идва пожарната команда с цялостната си хубост и една от най-цветните борби, които може да си визиите, стартира бързо да се обагря в спектъра на сивото и аленото. Пожарникарите влизат с брадви и вили, стартират да обръщат каруци, да смъкват палатките и по-късно да ги палят. Всеки смешник изяждал предостатъчно количество пердах, с цел да запомни по какъв начин се влиза в борба с пожарникар.

Повечето хора били принудени да избавят кожата и да изоставят всичко. Някои скачали в езерото и се опитвали да се скрият в ледените води, единствено и единствено да не попаднат в ръцете на нападателите си. Най-накрая е належащо даже кметът да пристигна и да постави завършек на цялото крушение. С идването си вижда по какъв начин клоуните са в недружелюбност и са почнали изтезания. След като полицията отхвърля да се намеси, той незабавно подрежда на жандармерията да пристигна и да постави ред. Те към този момент са принудени да си свършат работата, а малко по-късно оживелите събират цирка и бързат да изчезнат, освен това с допустимо най-високата скорост.

При идването на Шерууд се повдигат и доста обвинявания, само че той почтено декларира, че се е постарал да опази клетките на животните от подпалване. Издадени са единствено 17 обвинявания, само че никой не си спомня дали е имало членове на оранжевите. Няма нито един наказан. Една-две седмици по-късно ще се премине през нормалното развлечение – пердах сред протестанти и католици. След следващите кметски избори, новият претендент съумява да уволни всеки един полицейски чиновник, забавното е, че въпросният кръг от ползи се бори повече от век, преди да бъде публично отритнат. Днес цирковете са добре пристигнали в Торонто, като се чака от тях да реализират още доста

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР