Кан очаква с нетърпение срещата си с американския режисьор Куентин

...
Кан очаква с нетърпение срещата си с американския режисьор Куентин
Коментари Харесай

Кан очаква с нетърпение срещата си с Куентин Тарантино

Кан чака с неспокойствие срещата си с американския режисьор Куентин Тарантино, който ще показа в конкурсната стратегия кино лентата си "Имало едно време в Холивуд " с присъединяване на Брад Пит и Леонардо ди Каприо, съобщи Франс прес.

След вълненията, провокирани през първата фестивална седмица от Педро Алмодовар, Антонио Бандерас и Пенелопе Крус с "Болка и популярност ", от Елтън Джон и Тарън Еджъртън с "Рокетмен ", с Ален Делон и присъдената му почетна "Златна палма ", идва редът и на Тарантино.

Неговото наличие в никакъв случай не е оставало неусетно в Кан. Любителите на киното още си спомнят неговата първа "Златна палма " за "Криминале ", която му беше връчена от Клинт Истууд през 1994 година. И по какъв начин се заяде с жена от публиката, след получени освирквания.

На ексцентричния американски режисьор му трябваха 10 години, с цел да се завърне в Кан за представянето на "Убий Бил 2 ". Той се размина със "Златната палма " с "Гадни копилета " през 2009-а, само че въпреки всичко не пропусна да направи своето шоу на аления килим, танцувайки с Мелани Лоран. С сходно осъществяване той подари публиката на Кроазет и с Ума Търман за 20-годишнината на "Криминале ".

Дали и този път ще се отдаде на танци с Марго Роби, която той избра да се превъплъти в ролята на свиреп убитата актриса Шарън Тейт в "Имало едно време в Холивуд "?

Загадката ще трае още броени часове, само че звездният момент на Тарантино е обезпечен и този път, с помощта на невиждания дует Пит-Ди Каприо в кастинга.

В новата си кинотворба с времетраене 2:45 часа именитият американски режисьор се връща към епохата на хипитата в Лос Анджелис. Тук през 1969 година се кръстосват пътищата на артиста от телевизионни уестърни Крис Долтън и неговия дубльор в каскадите Клиф Бут. В търсене на холивудска популярност двамата мъже, които са съседи на Шарън Тейт, се изправят и пред други звезди от калибъра на Брус Лий и Стив Маккуин.

Един много винтидж дух витае над цялата кинотворба, чието заглавие е въодушевено от спагети уестърна на Серджо Леоне, един от учителите на Куентин Тарантино. На Тарантино може да му се усмихне шансът в неделя да завоюва втора "Златна палма " и да се изравни по този индикатор с Били Огъст, Франсис Форд Копола, Люк и Жан-Пиер Дарден, Михаел Ханеке, Шохей Имамура, Емир Кустурица и Кен Лоуч.

Тарантино прикани почитателите си в Туитър, гледали кино лентата му, да не разкриват сюжета пред другите бъдещи фенове. "Който обича киното, ще ме разбере! ", довери режисьорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР