Кампанията за избираемите дисциплини в ОКС бакалавър“ за летния семестър

...
Кампанията за избираемите дисциплини в ОКС бакалавър“ за летния семестър
Коментари Харесай

Кампания по записване на избираеми дисциплини за ОКС „Бакалавър“ за летния семестър на учебната 2021/2022 г.

Кампанията за избираемите дисциплини в ОКС „ бакалавър “ за летния учебен срок се организира посредством Системата за ръководство на студентската информация СУСИ.

Кампанията протича в два стадия:
От 1 до 15 февруари 2022 година студентите записват избираеми дисциплини.От 16 февруари до 1 март 2022 година студентите имат опция да се отпишат от избираеми дисциплини
След 1 март 2022 година определените от студента дисциплини стават наложителни. Направеният избор не предстои на преразглеждане по време на семестъра.

Обучението по избираемите дисциплини в ОКС „ Бакалавър “ се организира при записали се най-малко 6 студенти. Студентите наложително показват в Системата за ръководство на студентската информация СУСИ аварийни дисциплини, към които се насочват при непълен брой искащи за осъществяване на занятия.

За всички избираеми дисциплини в Системата за ръководство на студентската информация СУСИ се включва къса анотация за наличието на курса, езика на провеждането му, условията на преподавателите и се ползват образователните стратегии.

Факултативните образователни дисциплини се учат по избор на студентите. Оценките от факултативни дисциплини не се включват в общия триумф, не образуват спомагателни заеми и не могат да компенсират заемите от наложителните и избираемите дисциплини.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР