Кампанията за борба с т.нар. руски шпиони в България е

...
Кампанията за борба с т.нар. руски шпиони в България е
Коментари Харесай

Захарова: Шпионският скандал е наложен на София отвън


Кампанията за битка с така наречен съветски шпиони в България е наложена на София извън. Това съобщи на брифинг формалният представител на Руското външно министерство Мария Захарова, заяви ТАСС.

" Не мога да се съглася с това, защото то не дава отговор на интереса на народа на България, на първо място зад това стои стимулиране на сходни стъпки и дейности извън ", сподели Захарова.

Тя напомни, че това е петият сходен случай, в който съветски дипломати са оповестени от България за личност нон грата.

Изгонването на двамата съветски дипломати от София несъмнено е удар по двустранните връзки, разяснява Захарова по време на постоянния си седмичен брифинг. Тя уточни, че заради неспособността си да основат положителен дневен ред, някои български политици просто се възползват от антируската обстановка на Запад.

" Българските жители би трябвало да попитат тези по този начин наречени политици: Не ви ли се коства, че вие, влошавайки двустранните връзки с Русия, не ни носите никаква изгода, въпреки и да заявявате, че сте политици, които работят за богатството на българския народ? ", съобщи Захарова, представена от БНР.

Тя добави, че не на думи, а на процедура Русия е удостоверила ролята си на виновен и благонадежден сътрудник на София по редица огромни стопански планове.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР