Кампанията ще бъде доста динамична. Поставили сме си за цел

...
Кампанията ще бъде доста динамична. Поставили сме си за цел
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем


" Кампанията ще бъде много динамична. Поставили сме си за цел да достигнем до по-голяма публика най-малко на територията на Габрово. Опитваме се да сме дейни и оптимално близки до хората. Във времена на разцепление ние намерихме вярната формула и тя е на обединяването. Приоритет ни е обществената политика - понижаване на неравенствата. Знаем за модела “Борисов”, знаем и за модела “Гешев”. Когато Има Такъв Народ получиха опция да сформират държавно управление ние изразихме поддръжка към тях. Пролича една голяма безнаказаност, а цялото това безмълвие, което ги заобикаля е подбудено от боязън, че не знаят какво да вършат ", разяснява в „ Предизборно студио “ на БСТВ Крум Дончев, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Габрово.

" Лидер, който е общественик, е човек, който, с изключение на тези неща, би трябвало да излиза и пред хората да приказва. От 5-6 години насам водачът на социалистите Корнелия Нинова кани Бойко Борисов на спор, само че той не се явява.Имам опасенията, че същото ще се случи и със Слави Трифонов. Хората желаят и заслужават този спор. Те желаят спор на водачите, на политиките и на вероятностите. Обществото има вяра, че водачът демонстрира посоката и изхода от дадена обстановка. Хората се интересуват от това какво ще се случи на следващия ден с тях, с работата им и с тяхното бъдеще. Можем да се ругаем един различен, само че никой не приказва за бъдещето. Посоката, в която Българска социалистическа партия се движи, е вярна. Краткото 45-то Народно заседание сподели ясно, че Българска социалистическа партия влиза и се пробва да осъществя своите обещания. Транспортът в никакъв случай не е бил приоритет в държавната политика. За последните години добре се развива железопътният превоз. Сухопътният превоз има своето значение. Защо да не произвеждаме възобновими източници на сила, с изключение на да ги използваме, давам образец като Румъния. "

Кандидатът за народен представител концентрира вниманието върху подбора на Българска социалистическа партия от експерти в листата си в Габрово: " В листата на Българска социалистическа партия в Габрово е зарядът на младостта, хваната ръка за ръка с мъдростта. Имаме специалисти с опит в обществената сфера, в областта на образованието, туризма, земеделието и превоза. Хората станаха очевидци на това, което се случи в 45-ия парламент и това им повлия. Българска социалистическа партия резервира своята поредност, от която няма да се откажем. Нашата платформа и дейностите ни ще бъдат тъкмо такива, каквото сме декларирали пред хората.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР