Камерън Нори се класира за осминафиналите на Уимбълдън, след като

...
Камерън Нори се класира за осминафиналите на Уимбълдън, след като
Коментари Харесай

Нори и Алкарас продължават към осминафиналите на Уимбълдън

Камерън Нори се класира за осминафиналите на Уимбълдън, откакто се оправи с американеца Стив Джонсън с 6:4, 6:1, 6:0. За Нори това ще е първо присъединяване в четвърти кръг в Лондон, а в идващия стадий ще се изправи против различен американец – Томи Пол.

Един пробив беше задоволителен британеца, с цел да завоюва първия сез. Във втората чaст Нори, който е №12 в ранглистата на АТП, поведе небрежно с 3-0. Съперникът му продължи с непредизвиканите неточности и отстъпи с 1-6. Надеждите на 32-годишния американец за поврат в третата част се изпариха през цялото време, където Камерън Нори беше решителен.

Карлос Алкарас също ще дебютира във втората седмица на Уимбълдън след 6-3 6-1 6-2 над Оскар Оте. Точно преди година германецът хвърли минибомба, отстранявайки Анди Мъри, само че всевъзможни очаквания за сходен излаз от днешната среща бяха прекършени през цялото време.

Алкарас записа 37 уинъра при единствено 8 непредизвикани неточности и завоюва 88% от точките си на първи сервис.

Следващият противник на испанеца ще бъде различен от младата вълна – италианецът Яник Синер. Синер съумя да се оправи с Джон Иснър (САЩ) с 6:4, 7:6 (4), 6:3. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР