Камерън Нори, който спечели трофея в Делрей Бийч през изминалата

...
Камерън Нори, който спечели трофея в Делрей Бийч през изминалата
Коментари Харесай

Акапулко: Нори си осигури среща с Циципас на 1/2 финалите след убедителен успех!

Камерън Нори, който завоюва трофея в Делрей Бийч през миналата седмица, наподобява насочен към нова купа през тази в Акапулко. В финален мач от четвъртфиналите на шампионата в мексиканския град британецът се изправи на корта против Петер Гойовчик, който доближи до тази фаза след дисквалификацията на Александър Зверев. Световният номер 12 изкара на показ най-хубавото от своята игра, което се оказа непостижима задача за германеца и докара до разгромна победа след 6:1 6:0. На полуфиналите за първенеца от Делрей Бийч следва конфликт със Стефанос Циципас.

Британецът нанесе своя удар още в първите минути на срещата, откакто осъществя ранен пробив, с цел да си завоюва нужния задатък. Нори допускаше грешки при моментите, в които беше на начален удар, но на ретур се справяше безупречно, с което не оставяше шансове на международния номер 95 и записа на сметката си откриващия сет.

Шестият подложен трансферира превъзходството си и във втората част, като не даваше нищо безплатно на своя съперник, с цел да насочи напъните си към победен триумф. Световният номер 12 неимоверно покачваше равнището си, което на процедура обезвери Гойовчик и скоро по-късно станахме очевидци на края на дуела, откакто Нори съумя да вземе последните 10 гейма от мача.

RELENTLESS
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР