Камарата на автомобилните превозвачи (КАПБ) в България изрази в своя

...
Камарата на автомобилните превозвачи (КАПБ) в България изрази в своя
Коментари Харесай

Автомобилните превозвачи подкрепят протеста на пътните строители

Камарата на автомобилните превозвачи (КАПБ) в България изрази в своя позиция взаимност към митинга пътните строители , в който ще се включи и Камарата на строителите в България.

Превозвачите декларират, че повече от година българският бизнес е изправен на ръба на оцеляването, а неналичието на поддръжка и съответни ограничения за справяне с рецесиите в страната и света, обричат стотици български семейства.

" През миналите месеци КАПБ неведнъж е упорствала българските институции да излязат от летаргията, в която се намират, тъй като това коства освен икономическото и стопанско развиване на страната ни, а и обрича българския бизнес. Безтегловността на държавното управление в оставка, оставя десетки проблеми без позволение. Факт е, че в бранш " Транспорт " не се направиха каквито и да било стъпки в поддръжка на българските превозвачи. През последните месеци, по време на митингите, ясно декларирахме, че ще подкрепим всеки един митинг със обективни претенции. В тази връзка ние от КАПБ показваме своята кардинална поддръжка към митинга на КСБ ", акцентират автомобилните превозвачи.
 Пътните строители блокират 20 основни прави
Пътните строители блокират 20 основни прави

Ще има и ежедневни митинги пред Народното събрание

Те приканват президента Румен Радев и екипа му допустимо по-скоро да поддържат българския бизнес.

Българският народ и бизнес не могат и не би трябвало да бъдат политически заложници, акцентират от Камарата на автомобилните превозвачи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР