Камала Харис постави под съмнение годността на Доналд Тръмп за

...
Камала Харис постави под съмнение годността на Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Харис се прицелва във възрастта на Тръмп

Камала Харис сложи под подозрение годността на Доналд Тръмп за поста. Най-възрастният претендент за Белия дом в американската историята се натъкна на спекулации, че е „ отпаднал “, откакто се отхвърли от поредност от изявленията.

Докато се появяваше в другарски телевизионни мрежи, 78-годишният републиканец анулира срещи с медии, в това число NBC, CNBC и CBS. Той също по този начин отхвърли втори спор с Харис, откакто беше изрично надвит в първия. Изданието „ Политико “ заяви, че асистент на Тръмп е споделил на продуцентите в уеб страница, че някогашният президент е „ отпаднал “ и отхвърля някои изяви – изказване, разказано от акцията му като „ откъснато от действителността “.

Но Харис, която навършва 60 години този уикенд, нападна Тръмп поради здравето и издръжливостта му. „ Ако сте изтощени по време на предизборната акция, това повдига същински въпроси за това дали сте годни за най-тежката работа в света “, сподели Харис на поддръжниците си по време на обиколка в щата Мичиган.

Бившият президент съвсем не е бездействал, преследвайки претрупан график от изяви в нови и обичайни медии, само че множеството са били в медии, където рядко бе предизвикван.

Тръмп реагира яростно на удара на Харис, като сподели на кореспонденти, че не е отменил нищо и назова съперничката си от Демократическата партия „ неудачница “, която „ няма силата на заек “, написа БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР