Към този момент не изглежда вероятно местните избори да счупят

...
Към този момент не изглежда вероятно местните избори да счупят
Коментари Харесай

Политолог: Сглобката изглежда стабилна, местните избори няма да я счупят

„ Към този миг не наподобява евентуално локалните избори да счупят сглобката, макар че напрежение ще има. Сглобката наподобява стабилна– обслужва ползите на всички участници в нея “, разгласи политологът Христо Панчугов за БТВ.
Прочетете още
„ Политическа партия и Демократична България получиха правото да ръководят, какъв брой сполучливо се оправят е различен въпрос, Бойко Борисов наподобява като да е оправдан и да взе участие в ръководството “, посочи политологът.

Според него все още ГЕРБ действително не са вкарани във властта, а това би трябвало да се случи.

„ ГЕРБ би трябвало да носят солидарно отговорност за всичко – и за неуспехите, и за триумфите. Също по този начин би трябвало да забележим явен проект за това какво следва оттук насетне. Като няма проект, всяка рецесия ще основава неустойчивост. Странно е, че тази обстановка сега удовлетворява всички. Тя предпоставя случването на доста по-малко нещо, в сравнение с бяха декларирани. Поставя и под подозрение реализирането на огромните цели, които бяха декларирани – влизането в Шенген и в еврозоната “, счита Панчугов.

Той разяснява и решението на ГЕРБ да издигне Антон Хекимян   за претендент за кмет на София: „ Кандидатурата на Хекимян обърна диалога от това по какъв начин е ръководена от ГЕРБ досега София в тематики като „ обединение на политика и медии “, „ подобаващ ли е господин Хекимян за претендент за кмет “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР