Към общи усилия, солидарност и спазване на всички мерки, въведени

...
Към общи усилия, солидарност и спазване на всички мерки, въведени
Коментари Харесай

Радев призова за солидарност и спазване на мерките срещу коронавируса

Към общи старания, взаимност и съблюдаване на всички ограничения, въведени на локално и държавно равнище прикани президентът Румен Радев, който разяснява тематиката с разпространяването на ковид. Той е безапелационен, че всички би трябвало да бъдат задоволително виновни към себе си, към здравето на околните си и на близките.
Общественото здраве стартира от грижата за медицинския личен състав. Към тях би трябвало да има изцяло поведение, мотивация, това би трябвало да бъде непрекъснат ангажимент на страната, безапелационен бе президентът. Радев настоя да се съблюдават напътствията на Националния действен щаб. По думите му ограниченията са задоволително ясни и безапелационни.
Важна е самодисциплината, самосъзнанието. Нужно е ограничаване на контактите, грижа за възрастните хора, за нашите татковци и майки - да ги разтоварим от излизания и пътувания, сподели още Румен Радев.
Президентът загатна също, че не е нужно политиците да дават експертни оценки. Не би трябвало политиците да се вършат на лекари и противоположното, сподели Радев.
Държавният глава бе безапелационен, че е значимо да опазим публичното здраве, само че и не би трябвало да допуснем парализа на публичния живот.
Румен Радев посети Плевен, където бе регистриран един от първите случаи на ковид в България. Той даде образец с общината, която е взела защитни ограничения и е отправила наставления към предприятията - с цел да не бъде прекъсвана индустриалната активност.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР