Към настоящия момент Параходство Български морски флот“ не разполага с

...
Към настоящия момент Параходство Български морски флот“ не разполага с
Коментари Харесай

БМФ все още не разполага с информация от ирландските власти за задържания кораб

„ Към сегашния миг „ Параходство Български морски флот “ не разполага с информация от ирландските управляващи във връзка със арестувания транспортен съд. Известно ни е само, че се организира профилирана полицейска акция по претършуване на кораба във връзка със подозрения за присъединяване му в наркотрафик “. Това обявиха от БМФ по отношение на информацията, че на кораба " Верила " е намерено огромно количество кокаин.

Ако това бъде потвърдено по съответния подобаващ ред, то ще съставлява тежко закононарушение и в същото време жестоко тъпчене на полезностите, вътрешните правила, политики и процедури на „ Параходство Български морски флот “, което е сдружение със 131-годишна история и с безупречна известност в интернационалното комерсиално мореплаване, показват от управлението на компанията.

От там прибавят, че ще окажат цялостно подпомагане на всички способени управляващи и органи за откриване на обективната истина, като се надяват във връзка с отговорните лица да бъде приложена цялата суровост на закона и те да изтърпят съответните наложени санкции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР