Към началото на 2018 година, трите най-добри смартфона по отношение

...
Към началото на 2018 година, трите най-добри смартфона по отношение
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 може да шокира света с качеството на снимките и видеата

Към началото на 2018 година, трите най-хубави смарт телефона по повод качеството на фотографирането са Huawei Mate 10 Pro, Гугъл Pixel 2 XL и Apple iPhone X.
Тези смарт телефони вършат потресаващи фотоси и могат да се конкурират с някои DSLR фотоапарати. Но наподобява, че те ще бъдат най-хубавите не доста дълго време, тъй като се задава новият Samsung Galaxy S9 .



Вчера Samsung публично анонсира флагманския процесор Exynos 9810 , който като се изключи че ще бъде най-мощният в света, ще има и редица други особености. В спецификациите се споделя, че чипът ще може да записва 4К UHD видео при скорост 120 фрагмента в секунда . Това е значимо, тъй като iPhone X към този момент е единственото мобилно устройство, което може да снима 4К UHD видео с периодичност 60 фрагмента в секунда, а останалите доближават единствено 30 к/с.



Освен това, Exynos 9810 разполага с копроцесор с усъвършенствани логаритми за обработка на фотосите. Наскоро южнокорейската корпорация записва комерсиалната марка „ The Camera. Reimagined “ името на която загатва, че новият флагман на Samsung ще шокира всички с високото качество на фотосите и видеото.



Samsung Galaxy S9 ще има и двоен предупредителен процесор с подсистема за обработка на изображенията и логаритми от нов вид за погасяване на цветните шумове и бликовете. Всичко това се добавя от двойната стабилизация на двете съществени и двете предни камери.



Официалният анонс на Samsung Galaxy S9 е разгласен за 26 февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР