Към края на изтощителния и мразовит зимен период, през който

...
Към края на изтощителния и мразовит зимен период, през който
Коментари Харесай

Кои са витамините, които ще ни помогнат да преминем плавно от зимния към пролетния сезон? |

Към края на изтощителния и студен зимен интервал, през който организмът ни бе подложен на редица външни атмосферни въздействия е редно да помислим и върху опцията да подготвим нашето тяло за идния старт на пролетта. Различни комбинации от витамини и минерали могат да създадат прехода сред двата сезона по равномерен и допустим, като по този метод можем да бъдем добре готови за тестванията, които неимоверно участват през всяка промяна на сезоните. В идващите редове ще споменем за преимуществата на някои от тях.

Витамин D

Ако не сме имали удоволствието да посетим някое слънчево и топло местенце през мрачния и леден зимен сезон, с цел да си набавим задоволително витамин D, то в множеството случаи може да се каже, че организмът ни мощно търси наличието му. Това е по този начин, тъй като неговата функционалност е главно да подкрепя хидратирането на кожата, като поддържа нужния воден баланс в тялото ни. Поради по-слабото си разпространяване в природата и в разнообразни месни артикули обаче, този витамин се оказва същинско предизвикателство за набиране, в случай че не успеем да получим задоволително слънчеви лъчи, от които да го приемем. Ако ни се постанова да живеем или работим на място, на което слънцето рядко ни озарява, то можем да използваме хранителна добавка на този витамин, с която да успеем да влезем в верния темп на пролетта.

Витамин B

Със слабото съществуване и консумация на пресни плодове и зеленчуци през зимния интервал, организмът ни може да се нуждае точно от набирането на витамини от група В, познати още като В-комплекс. Всеки един детайл от този комплекс може да дава отговор за разнообразни функционалности в нашия организъм - за разграждане на мазнините и протеините в тялото, за укрепването на нервната система, за сияйния и витален тип на нашата кожа и други. Точно по-слабото изразходване през зимата на тези витамини може да наложи приема и на спомагателни елементи от тях, с цел да успеем да посрещнем пролетта заредени с нужните сила и въодушевление. Витамини от В-комлекс както и доста други можем да открием на страхотни цени с помощта на мобилното приложение Lidl Plus, което ни дава опция за отстъпки на избрани артикули във веригите аптеки SoPharmacy. В тях през месец март можем да открием страхотни оферти както за витамините B, C, D и други, по този начин и на разнообразни козметични артикули за грижа на кожата, измежду които маски за лице, лосиони срещу акне и други.

За да получим нужното понижение е належащо само да предоставим кода за отстъпка от своето приложение Lidl Plus, което може да намерим в секция Партньори, на касата на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да въведем кода за отстъпка в поле „ Промокод “ при привършване на поръчка онлайн в уеб страницата на веригата аптеки.

Витамин C и другите значими минерали

За да успеем да посрещнем добре готови началото на пролетта е хубаво да помислим и за изгодите и преимуществата от витамин С. Известен със своята отбрана на имунната система, той може да се окаже най-необходимият детайл от нашия дневен хранителен банкет, който да спомогне при плавната промяна от студения към по-топлия временен сезон. Освен да подтиква и подкрепя функционалностите на тялото, витаминът играе и значима роля при усвояването на по този начин значимите за организма ни минерали, като желязо, калий, магнезий и други. Широко разполагаем в разнообразни плодове и зеленчуци като цитрусови плодове, ягоди чушки и така нататък, витамин С има и своето значимо значение и при грижата за кожата, като подкрепя нейната защитна стена и разтегливост.

Това бяха нашите оферти за витамини и минерали, които могат да ни подкрепят при плавната промяна от зимния сезон към пролетта. А вие не забравяйте да се възползвате от страхотните отстъпки за подбрани артикули посредством мобилното приложение Lidl Plus и аптеките SoPharmacy, където тези и други хранителни добавки и козметични артикули могат да бъдат открити на повече от налични цени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР