Към концертните новини за 2022 г. се добави още една,

...
Към концертните новини за 2022 г. се добави още една,
Коментари Харесай

"Hills of Rock" ще има и софийско издание през 2022 г.

Към концертните вести за 2022 година се добави още една, освен това огромна. Фестивалът " Hills of Rock ", който към този момент се състоя три пъти в Пловдив, ще има и софийско издание. То ще се проведе на 2 и 3 юли в парка на столичното летище, като огромните звезди ще бъдат американската алтернатив метъл група Five Finger Death Punch и английските инди-рок ветерани Placebo (те ще показват упования през март следващата година техен нов албум Never Let Me Go). Ще свирят също още едни любимци на българската аудитория - щурата босненска групировка " Дубиоза Колектив ", както и метъл кор машините Ill Nino.

Същевременно фестивалът в Пловдив си остава. Той ще се състои от 21 до 23 юли и ще е ориентиран главно към феновете на тежката музика. Хедлайнери ще са Slipknоt, Sabaton и Mercyful Fate.

Организаторите обясниха решението си по този начин: " След две години наложително отсрочване на най-големия рок фестивал в България HILLS OF ROCK и несигурната и неспокойна пандемична конюнктура и почитатели, и актьори заслужават бонус издание и то ще се случи през 2022 в София. Към главния фестивал HILLS OF ROCK 2022 в Пловдив, с признателност за поддръжката и търпението на рок публиката, уредниците от Fest Team и КМД афишират в допълнение, двудневно събитие в столицата с присъединяване на международни топ актьори на 2 и 3 юли ".

Към тези събития може да се добави и огромната вест от преди два дни, че английските инди-рок величия Arctic Monkeys ще имат своя първи концерт в България - на 12 август в Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР