Към Капъкуле, основния граничен пункт на Турция към България, няма

...
Към Капъкуле, основния граничен пункт на Турция към България, няма
Коментари Харесай

Няма наплив на нелегални мигранти към България, край Капъкуле е спокойно

Към " Капъкуле ", главния граничен пункт на Турция към България, няма напор на мигранти, заяви Българска телеграфна агенция.

Край Одрин се събират границите на Турция, България и Гърция, само че сред границите с България и Гърция има десетина километра разстояние и се минава през разнообразни ГКПП-та - " Пазаркуле - Кастаниес " към Гърция и " Капъкуле - Капитан Андреево " - към България.

По пътя към границата се срещат групи от мигранти, които обаче се отклоняват към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Пазаркуле - Кастаниес ", който се намира на границата с Гърция. Многобройни групи мигранти са видяни край одринския регион Караагач, откъдето минава пътят към Пазаркуле.

Вчера са видяни мигранти, които с плуване в Марица са се трансферирали на ничията зона сред Турция и Гърция. Съобщава се за стълкновения сред гръцката полиция и групи мигранти край границата.

В региона на Капъкуле пунктът работи обикновено, не е видяно скупчване на незаконни мигранти. От страна на формалните управляващи също няма информации за напор на мигранти към българската граница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР