Към Част 1 – . Историята на Сюзън Уайли –

...
Към Част 1 – . Историята на Сюзън Уайли –
Коментари Харесай

Сюзън Уайли – затворена в мазе повече от десетилетие

Към Част 1 –. Историята на Сюзън Уайли – затворена в мазе повече от десетилетие …Социалният служащ, който ги посрещнал, видял Сюзън и усетил, че нещо не е наред. Бил шокиран, от парцаливото облекло и възрастта на детето. Детето изглеждало на шест или седем години, евентуално аутист. Службата за обществени услуги се свързва с полицията, а родителите били задържани.На 13-годишна възраст, Джини изглеждала доста по дребна, тежала едвам 25 кг и имала ужасяващ тип.Майката споделила на управляващите, че се опитвала да поддържа връзка с щерка си, когато можела, само че в случай че брачният партньор я видел тя била грубо пребивана. Освен това, тя загатва, че е давала спомагателна храна на щерка си, само че постоянно Джини не била в положение да се храни. Поради това, съдът отменил обвиняванията към Ирен за корист с деца.Поради физическото положение на Сюзън, съдът разпоредил тя да бъде призната в Детската болница в Лос Анджелис. Когато момичето пристигнало в болничното заведение, то било недохранено, едва и мръсно. По време на оценката й, лекарите оповестяват, че върви неудобно, плюе от самото начало и не може да изправя крайниците си до дъно.Гледайте видеото.

Мускулите на Джини били мощно недоразвити. Когато почнали да я хранят разкрили, че не може да дъвче и има проблеми с преглъщането. Също не задържала урина и фекалии си защото родителите й в никакъв случай не я били учили по какъв начин да употребява тоалетна.Двигателни умения на детето били извънредно недоразвити. Тя не можела нито да се изправи, нито да изправи изцяло някой от крайниците си.Докато се хранила, тя държала в устата си всичко, което не можела да преглътне, до момента в който слюнката не я размекне и в случай че това отнемало прекалено много време, тя изплювала храната и я мачкала с пръсти.Тестването на нейните познавателни качества било мъчно, защото не говорела и наподобява не разбирала множеството неща към нея. Понякога реагирала на личното си име. Нейната оценка разкрива, че когнитивните й качества се равняват на едногодишно дете.,но не била аутист, не страдала от някакво психическо или физическо заболяване.

 Джини в болничното заведение
Джини в болницатаЗа да работи със Сюзън е назначен доктор Джеймс Кент. Първоначално, Кент не виждал никакви реакции от нея. Но, с течение на времето съумял да „ притегли “ минимална невербална и словесна сърдечност благодарение на дребна кукла. Скоро, играта с куклата се трансформирала в обичано занятие на момичето.

 Джини в болничното заведение
Джини в болницатаСкоро Сюзън почнала да се учи да се облича и непринудено да употребява тоалетна. Кент се опитвал да откри някакво другарство с нея. Решил да я съпровожда при разходки и при всичките й срещи.Резултатите бил неочакван. Джини бързо почнала да пораства и да наддава на тегло. Ставала по-стабилна и уверена в придвижванията си, а след известно време придобила добра съгласуваност. Започнала да употребява речта за връзка.Четете още: Томас Джефрис – сериен палач и човекоядец от началото на 19 векНа въпроса какво се е случвало с нея в дома й, Джини отговаряла нерешително:„ Баща удари ръката. Голямо дърво. Джини плаче. Не плюй. Баща. Удари лице – плюй … Баща удари огромна сопа. Баща сърдит. Баща удари огромната пръчка Джини. Баща удари. Плача. Баща ме кара да рева. “Въпреки напредъка в развиването й, някои лекари считат, че първичните проучвания са й предизвикали повече щета, в сравнение с изгода. Постоянните проби и опити са попречили на нейното цялостно възобновяване.Джини имала чести срещи с откривателя Жан Бътлър (Jean Butler). Той се концентрира върху нея и даже подава молба за осиновяването й, само че съдът му отхвърля.Сменя няколко приемни фамилии на,които било мъчно да се грижат за Джини. Тя била прехвърляна от едно приемно семейство на друго. Без непрекъсната грижа, стартира още веднъж да губи езиковите си умения.Властите обвинили Кларк и Ирен в немарливост и корист с деца. В денят на процеса Кларк се самоубива с револвер който крие до момента в който е в правосъдната зала пред очите на всички. Намират записка в ризата му, която гласи:„ Светът в никакъв случай няма да разбере…! “

 Кларк в съда
Кларк в съдаМайката твърди, че не е могла да се опълчи на мъжа си. Самата Ирен е била измъчвана и измъчвана от Кларк. Съдът отхвърлил обвиняванията против нея и през 1975 година, тя краткотрайно възвръща попечителството над момичетоКогато Ирен открива, че не може да се грижи за Джини, бързо я връща в приемна грижа. Майката умира през 2003 година, а Джон, синът, който бяга от вкъщи, умира през 2011 година, на 58-годишна възраст.Къде е Сюзън Уайли в този момент?

 9 - Сюзън Уайли - затворена в мазе повече от десетилетие (част 2)
Джини е въдворена в обществено заведение, някъде в Калифорния, като не се прецизира тъкмо кое.Тя няма никакъв контакт с лекарите, които в миналото е познавала. Контактите с Джини с публицисти са редки или изцяло лимитирани. Никога повече не демонстрира прогрес в развиването си.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР