Към 2021, делът на електронната търговия от общите продажби на

...
Към 2021, делът на електронната търговия от общите продажби на
Коментари Харесай

Бъдещето на електронната търговия идва с NEXT BASKET

Към 2021, делът на електронната търговия от общите продажби на дребно е 11,8%, като световните онлайн продажби порастват и се чака да доближат 21.8% от всички продажби на дребно в света през 2024 година. В унисон с тези прогнози, онлайн продажбите през 2022 година доближават исторически връх, с планувана стойност от 5,5 трилиона $.

На фона на тази статистика, европейският пазар към момента търси своето решение за бързо и несъмнено пускане на онлайн бизнес, налично за бизнеси с разнообразни потребности и размери. А през днешния ден ви разкваваме за един завладяващ стартъп, който дава поръчка да се трансформира точно в платформата, която цифровият отрасъл чака от десетилетия.

Трансформацията на електронната търговия такава, каквато я познаваме, се назовава.

Какво съставлява платформата NEXT BASKET?

NEXT BASKET е първото по рода си решение, покриващо процеса по цифрова търговия на 360 градуса. Платформата има няколко съществени детайла, а точно:

- Ново потомство софтуерна система за създаване, оптимизация и поддържа на онлайн магазин с безграничен брой артикули и езикови версии;

- Складови и фулфилмънт услуги с готово софтуерно решение за преобразяване на всеки физически магазин в склад за издаване на колета от онлайн продажби;

- Разширена лист с 112 платени и безвъзмездни услуги, в това число снимане на артикули, копирайтинг, SEO, счетоводство, маркетинг и прът център;

Уникалното предложение на NEXT BASKET е разновидността за 360-градусово обслужване. При него, от производителите или търговците се желае само да дават артикули на склад. За всичко останало се грижи екипа на платформата - от основаване на онлайн магазин, до генериране на продажби и организация на доставката им до 28 европейски страни. 

Платформата има безусловно безграничен потенциал за еластично разширение - преимущество, което се дължи напълно на новото потомство софтуерна архитектура.

Софтуерната архитектура на NEXT BASKET - безграничен потенциал със светкавична скорост

Платформата е построена посредством по този начин наречените “микросървиси ”. Те съставляват самостоятелни от централен програмен продукт дребни модули, които основават среда за гъвкава скалируемост съгласно потребностите и натоварването.

Архитектурата на микро сървисите разрешава на многофункционални екипи да създават, тестват, вземат решение проблеми, внедряват и актуализират услуги без значение един от различен., Това води до по-бързо време за внедряване на функционалности и премахване на проблеми, като трансформира патформата в извънредно благонадежден вид както за сътрудниците, по този начин и за крайните консуматори.

От практическа позиция, този тип архитектура подтиква бизнес развиването по няколко метода, а точно:

- Позволява основаването на бърз уебсайт със зареждане под една секунда, което усъвършенства органичните класирания в търсачките;

- Създава условия за 100% скалируемост на сървърните запаси, което допуска ниски разноски за хостинг и бързи решения за прибавяне на интеграции;

- Поддържа гладка и постоянна функционалност на уеб страницата и системите, без взаимозависимост от муден централизиран софтуер;

- Гарантира цялостна съгласуемост с потребностите на огромни бизнеси с доста артикули, продажби, пазари и механически условия.

За край, NEXT BASKET започва с автоматизиран тест за неточности в кода на платформата. Това е спомагателен поръчител за вярната функционалност и високата степен на сигурност на уеб страницата и системите - те не се “чупят ”, не изискват скъпи и времеемки доработки и оферират съвършено преживяване на крайния консуматор онлайн.

Първите магазини в платформата чакаме при започване на 2023

Първите партньорства на NEXT BASKET към този момент са факт, а през началото на идната година ще можем да забележим началната версия на платформата в деяние. Същевременно, уеб уеб сайтът на нидерландската компания е отворен за запитвания, като предлага няколко разнообразни разновидността за партньорство съгласно потребностите, бюджета и мечтаната степен на ангажираност от страна на бизнеса.

Ако извърши поръчките си за позициониране на пазара, NEXT BASKET следва бързо да се трансформира в водач на европейската e-commerce сцена. Платформата има за цел напълно да промени метода, по който мислим за пускане на онлайн бизнес - с цел да го трансформира в налично наслаждение за всеки, чийто артикул е подготвен да доближи до своите консуматори.

Дали тази амбициозна задача ще бъде осъществена - оставаме на линия, с цел да проследим и разберем.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР