Към 12 часа на обяд започна първото съвместно правителствено заседание

...
Към 12 часа на обяд започна първото съвместно правителствено заседание
Коментари Харесай

Започна първото съвместно заседание на България и Македония

Към 12 часа на обяд стартира първото взаимно държавно съвещание на България и Македония, което беше контрактувано на 1 август при подписването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие. На него се чака да се подпишат девет документа в съвсем всички сфери на политиката и стопанската система. Вчера беше признат един от тях, обвързван с намаляването на цените за роуминг. Чуйте повече от специфичния ни делегат Ирина Цонева.

Бойко Борисов и Зоран Заев сервираха венци пред паметника на трагично починалия македонски президент Борис Трайковски.

На " 4 очи " двамата министър председатели разговаряха близо половин час. Малко по-късно ще има публична конференция на двамата министър председатели и двете държавни управления. Военният министър ще има среща с българите в Струмица, който е един от най-развиващите се градове в Македония. Град, в който Зоран Заев бе кмет три мандата.

Изключително мощно е полицейско наличие в града. На всяка улица има най-малко 3,4 служители на реда и военна полиция. Българската държавна делегация дойде от София с два хеликоптера и бе предвождани до Общинската постройка с полицейски конвой.

Очаквайте повече информация в идващите ни излъчвания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР