Калоян Паргов получи 12 от 12 номинации за председател на

...
Калоян Паргов получи 12 от 12 номинации за председател на
Коментари Харесай

Калоян Паргов получи 12 от 12 номинации за лидер на БСП-София

Калоян Паргов получи 12 от 12 номинации за ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София след извършени конференции в половината региони на столицата. "Хората желаят обединена и мощна партия, която да покаже, че обединено и мощно може да бъде и българското общество ", съобщи водачът на столичните социалисти.

Районните конференции, които са част от отчетно-изборния цикъл в Българска социалистическа партия, започнаха на 15 февруари и ще приключат на 15 март. Калоян Паргов е единствена номинация за ръководител на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - София в 5 от регионите - "Панчарево ", "Илинден ", "Надежда ", "Люлин " и "Нови Искър ". По време на районните конференции делегатите вършат номинации и за ръководител на Българска социалистическа партия. С най-вече номинации - 12 - от извършените до момента конференции е Корнелия Нинова. Калоян Паргов има 5. С 4 е Кирил Добрев, а Красимир Янков е с 3.

В 4 от столичните региони има определени нови ръководители. В "Панчарево " Еньо Савов смени проф. Захари Захариев, в "Триадица " Диана Тонова беше определена на мястото на Любка Костова, в "Студентски " Теодор Славев пое поста след Марин Пенков, а в "Люлин " Тони Попов зае председателското място след Таня Пазийска. В останалите 8 региона досегашните ръководители бяха избрани отново.

"Обединението в партията и на лявото е една от главните тематики, които дискутират нашите членове по време на конференциите. Хората желаят консолидация ", сподели Паргов. "Виждам, че към този момент са доста изтощени от непрекъснатото опълчване в обществото, от личностните борби, от деленето на "наши " и "ваши ". Те желаят обединена и мощна Българска социалистическа партия, която да покаже, че обединено и мощно може да бъде и българското общество. Това е единственият път за смяна на модела на ръководство в страната. Време е Българска социалистическа партия да направи идната стъпка. Ако в последните години основната дума за нас беше "промяна ", в този момент към този момент би трябвало да надградим и да заложим оттук насетне на "консолидация ". По остаряла традиция София постоянно е задавала тона в националната политика на Българска социалистическа партия. Доволен съм, че и в този момент имаме какво да им покажем и от София да стартира обединяването на партията ", уточни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР