Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСабрутев – арогантен и неправдоподобен. В публичното

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСабрутев – арогантен и неправдоподобен. В публичното
Коментари Харесай

Сабрутев – арогантен и неправдоподобен. Излиза и казва, че ПП са спасили тецовете „Марица-Изток“. Те! Тези, които написаха официално в ПВУ, че ги закриват

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Сабрутев – нахален и неистински. В общественото пространство се стартират лъжливи операции както в никакъв случай до момента. Тези схемаджии обърнаха страната с главата наобратно, изтърбушиха я отвред, нанесоха колосални вреди и загуби. От схемаджийство и несръчност в композиция. Защото по този начин като тях не се краде. И в този момент излиза Сабрутев и споделя, че Политическа партия са избавили тецовете „ Марица-Изток “. Те! Тези, които написаха публично в Плана за възобновяване и резистентност, че ги закриват, намалявайки излъчванията им до некадърност за работа, и които подписаха меморандум, отдаден на унищожаването на Мариците и заменянето им с дребни модулни реактори, каквито няма на никое място до момента създадени в света. Тоест, заменяйки ги с измислица от неразбираемото бъдеще. На този брутализъм би трябвало да се постави край!

И Радев още един път и непрестанно да си посипва главата с пепел! Заради неговата изключителна доверчивост и пристрастеност за власт. Като не разбираш политиката по какъв начин се прави, ставаш жертва на по-добри манипулатори от теб и на мощната агентура, ситуирана към теб. Разградиха страната през вдигнатия пестник на Радев, в този момент няколко пишман богати дърпат страната до цялостен разпад. Заприличали сме на бананова република. „ Умният “ ни генералитет, учил национална сигурност, е толкоз способен, колкото и Сабрутев в енергетиката. Това е обективната действителност.

– – –

Венко Сабрутев – очевидец по делото на Киро против Борисов. Всички в Политическа партия са мостри на потресителна непросветеност! Да съобщиш на аудиторията, че Политическа партия резервират българската енергетика, е меко казано комично. След него някакъв от Демократична България изяснява, че нуклеарна енергетика не ни е нужна, тъй като ВЕИ-тата поевтинявали. А през зимата и през нощта слънце ще поръча ли този хитрец? Или ще поръча акумулатори?!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР