Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукКато видя захилената и самодоволна

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукКато видя захилената и самодоволна
Коментари Харесай

Шест-седем месеца живяхме в диктатура на властовото невежество!

  Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Като видя захилената и самодоволна физиономия на Кирето и ми прилошава от сходно нечувано безсрамие.

Група дилетанти основават предпоставки за затваряне на въглищните централи, а след това осъзнават дилетантската си нелепост, само че не я признават, а лекинко с оправданието за „ смяна в ситуацията “ оферират всички общо да поемат отговорност и да измислят път за излизане от злополуката, която сами те са надробили. Никоя естествена партия не би се съгласила да поддържа каквото и да е, създадено, написано, съчинено от тези стажанти.

Шест-седем месеца живяхме в тирания на властовото незнание! Днес няма по какъв начин болестотворните да ни оферират лекуване!

Когато гласувате за някоя партия, добре оценете експертност, вменяемост, отново дублирам ВМЕНЯЕМОСТ, забележима инструментализираност от страна на олигархията, неприлична лакомия, която разпарчосва страната, само че най-вече… оценете нелепостта на водачите и висшия партиен кръг на партията. Няма по-голяма пакост от нелепостта. Тя не може да скрие алчността. Има някаква разлика сред интелигентна лакомия и глупава лакомия. Просто нелепостта не може да се саморегулира и на процедура няма спирачка да събори страната.

Е, след това може да предложи декларация в Народното събрание – всички да се обединят да подвигат страната, само че то е единствено, с цел да има още веднъж за събаряне…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР