Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРДори и незапознат със схемаджийството

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРДори и незапознат със схемаджийството
Коментари Харесай

Дори незапознат със схемаджийството човек, когато разгледа сайтовете на Gemcorp и IP3, разбира, че става дума за класическа измамна схема на ПП


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Дори и неосведомен със схемаджийството човек, когато прегледа уеб страниците на Gemcorp и IP3, схваща, че става дума за класическа лъжлива скица, която Политическа партия са се пробвали да подреден за късото време, което управляваха.

Завъртане на едни милиарди от страната, вложителя (?!), Европейския съюз и прочие Планове и обещания, сякаш дадени от някой, се оферират на други, с цел да се получат пари от трети. След което всичко се проваля или видоизменя „ мъничко “, поради особени условия, или се компенсира с друга скица, и по този начин до края на света. Наистина се чудя по какъв начин може да има някакви хора, които да смятат тези откровени производители на мистификации за вероятни политици, и недай Боже носители на власт.

Моля ви, вземете се в ръце, употребявайте мозъка си! Не може едно всеобщо подвеждане да продължава да затрива страната. Демократична България е хубаво да се отстранят в точния момент, само че виждам, че не схващат тази нужда. Вместо да употребяват цялостния срам на Политическа партия, с цел да „ поканят “ техните гласоподаватели, управлението на Демократична България продължава да върви с парцала зад Кирил и Асен и наведено да бърше модифицираната харвардска нелепост: всяка девиантна неточност на Политическа партия се показва за демократско великотворчество на доста умни младежи, а всяка финансова скица – за избавяне на страната от предишното й.

Натрапчивите неврози в гласоподавателите са сложни за лекуване, по тази причина би трябвало да се внимава и с нелепостите. Не е надалеч времето, когато за „ паметните “ момчета, ще се приказва като за пустинни скакалци, опустошителни вредители за страната ни. Всеки подобен скакалец може да изяде за ден толкоз храна, колкото е тежестта му. А нашите останаха на власт шест месеца… Всички здрави сили в страната би трябвало да се обединят без значение от разликите си, тъй като нещата са се повдигнали на пръсти на ръба на пропастта. Опцията за страната ни е кастриращо жестока. Проблемът е, че Политическа партия са се опаковали като „ новото бъдеще “ и се продават като „ умните “ и „ честните “. Това да си приписват нравственост и честност е типично за мошениците. Те това продават, своята, пази Боже, „ почтеност “. През 20-те години на предишния век популярният лъжец Артър Фъргюсън съумява да продаде на неориентирани американски туристи площада Трафалгар, Бъкингамския замък и Биг Бен. Нещо сходно се случва и с българските гласоподаватели в последно време. Продават им въздух, прибират милиони, само че желаят да приберат милиарди, по тази причина са още тук. И ще скачат по жълтите павета до дъно. Явно, че доста хора се нуждаят от извършения с непрекъснато възходяща компликация, с цел да стартират да усещат, че нещо не е наред с променкаджиите. Вярно е, че мозъците се трансформират от интернета и малкия екран, само че въпросът е в каква посока. Има книги изписани по тематиката, да вземем за пример „ Застрашени мозъци “… Медиите реорганизират умовете…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР