Калин Методиев Според твърденията на NEXO, най-тежкото обвинение срещу тях е

...
Калин Методиев
Според твърденията на NEXO, най-тежкото обвинение срещу тях е
Коментари Харесай

Бивш шеф на МОСАД пое пиара на NEXO срещу 1 млн. долара

Калин Методиев

Според изказванията на NEXO, най-тежкото обвиняване против тях е за финансиране на тероризъм, което нямало по какъв начин да бъде потвърдено от държавното обвиняване.

Кризисният пиар в отбрана на криптокомпанията протича главно в обществените мрежи и малките екрани, като босът на компанията Антони Тренчев получи по едно и също време ефирно време и при Светослав Иванов и при Лора Крумова, без обаче да дава отговор на съответни въпроси на водещите и изрично избягваше тематиката за неналичието на лиценз на NEXO в Съединени американски щати и прогонването на компанията от американския пазар.

 

Припомняме, че на 19 януари, bTV сложиха като първа вест в централната си осведомителна емисия „ Историческо съглашение на NEXO в Съединени американски щати “ – заглавие, подадено от пиар отдела на компанията и внушаващо оневиняването на така наречен „ криптобанка “, мощно разминаващо се с обективната действителност.

 

Наемането на израелската компания за спешен пиар обаче е следващото доказателство за постоянна и трайна връзка сред NEXO и Политическа партия. Евреите от C.I.Y GLOBAL управляват политическите акции на партията на Кирил Петков и Асен Василев от година и половина насам.

 

Пиар специалисти разпознават стила на евреите и от видеоклипчето с позицията на NEXO, което се върти стремително в обществените мрежи и музикалните платформи от седмица насам.

Гласът зад кадър от видеото на NEXO е същият от предизборните клипчета на Политическа партия, а стилът и внушението са идентични – оклеветяване на съперника посредством повторение на думички като „ кражба “, „ корупция “ и „ правдивост “, твърди експерт в областта на спешния пиар.

 

Предполага се, че израелската компания, благосъстоятелност на ексшефа на МОСАД Дани Ятом, е наета с посредничеството на бащата на един от притежателите на NEXO Калин Методиев. Припомняме, че той бе арестуван на 12 януари в София. За него се появиха клюки, че е приел ролята на предпазен очевидец в следствието против криптобанката.

 

Във вторник Методиев бе пуснат от съда, дружно с другия арестуван началник в NEXO Траян Николов против парични гаранции от по 100 хиляди лева, с почетния консул на Израел във Варна доктор Красимир Методиев. Мълвата носи, че контрактът сред NEXO и компанията за спешен пиар на Ятом, е на стойност 1 млн. $.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР