Калифорнийската двойка, обвинена, че е държала оковани и недохранени 13-те

...
Калифорнийската двойка, обвинена, че е държала оковани и недохранени 13-те
Коментари Харесай

Двойката от „Къщата на ужаса“ в Калифорния симулирала съвършен живот

Калифорнийската двойка, упрекната, че е държала оковани и недохранени 13-те си деца, се опитвала да се показа като най-обикновено любящо семейство, съобщи Ройтерс.

Родителите говорели с топлота за децата си и качвали в обществените мрежи фотоси, на които децата театралничат усмихнати с Мики Маус в Дисниленд в Калифорния. На една от фотосите даже се вижда по какъв начин родителите - 57-годишният инженер Дейвид Търпин и неговата 49-годишна брачна половинка Луиз - възобновяват брачните си клетви в Лас Вегас, усмихнати и разменящи целувки.
 Преглед на изображението в Twitter

Всички тези фотоси на едно щастливо семейство въобще не са предвещавали ужасите, които полицията се натъкна в къщата им в окръг Ривърсайт източно от Лос Анджелис, споделят представители на управляващите и родственици на фамилията.
 Преглед на изображението в Twitter

Мислехме, че Луиз живее идеален живот ", споделя сестрата й Тереза Робинет пред телевизия Ен Би Си. Утре Дейвид и Луиз Търпин ще се явят пред арбитър, който ще им предяви 9 обвинявания за изтезание и 10 обвинявания за излагане на риск на живота на деца. Децата на семейство Търпин са на възраст от 2 до 29 години.
Полицията нахлу в дома им в град Перис в неделя, откакто 17-годишната им щерка е съумяла да избяга през прозорец и да подаде сигнал на телефон 911. Когато служителите на реда я видели, момичето било толкоз едва и недохранено, че те си помислили, че е единствено на 10 години.  Преглед на изображението в Twitter
При претърсването на къщата служителите на реда разкрили някои от децата приковани към леглата. Луиз Търпин била доста сюрпризирана, че полицията е пристигнала в дома им, споделя капитан Грег Фелоуз от шерифството на окръг Ривърсайд.

В предишното против фамилията не са подавани никакви сигнали за тормоз на деца. Родителите на Дейвид - Джеймс и Бети Търпин от Западна Вирджиния описват пред Ей Би Си Нюз, че синът им е компютърен инженер, дипломирал се в Технологичния институт във Вирджиния.

Те споделят, че фамилията било мощно набожно, децата учели вкъщи си, а не ходели на учебно заведение и родителите ги карали да научават наизуст дълги пасажи от Библията. На адреса, на който били открити децата, било записано частно учебно заведение, наречено " Пясъчен палат ", а Дейвид Търпин бил регистриран като негов шеф.
 Преглед на изображението в Twitter

Дейвид Търпин е работил в компанията Локхийд Мартин, която извършва поръчки в региона на защитата. Търпин напуснал компанията през 2010 година През 2011 година работел като инженер в Нортроп Гръман, софтуерна компания, профилирана в региона на защитата и на въздухоплаването.
 Преглед на изображението в Twitter
Там получавал годишна заплата от 140 000 $, споделя юристът Иван Трейхън, представлявал семейство Търпин по време на процедура за оповестяване на банкрут през същата тази година. Документите за банкрута демонстрират, че Луиз е стопанка и показват, че задълженията на фамилията възлизат на над 240 000 $. Адвокатът Трейхън споделя, че фамилията е говорело с топло възприятие за децата си, че родителите вършели доста неща дружно с тях.

Но съседи въпреки всичко забелязали нещо неправилно. Те споделят, че фамилията избягвало да поддържа връзка с другите в квартала и че къщата им била в неприятно положение. Една от съседките си спомня, че една вечер в 21 ч., до момента в който разхождала кучето си, видяла четири от децата на Търпин да слагат изкуствена трева в двора пред къщата, осветени от мощен прожектор, като тези в малкия екран.Майка им ги следила. А когато съседката ги поздравила, никой не й дал отговор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР