Каквото и да си говорим, любовните романи винаги ще се

...
Каквото и да си говорим, любовните романи винаги ще се
Коментари Харесай

5 книги за любовта, които са извън клишето

Каквото и да си приказваме, любовните романи постоянно ще се четат и ще бъдат настоящи. Защото кое е това нещо, за което се сещаме, когато заспиваме сами вечер и ни пари под лъжичката, даже да имаме доста пари, добра работа и куп другари? Любовта, тя постоянно ще ни търси, даже и да се лъжем, че не ни е нужна.

Св. Валентин наближава и няма по какъв начин тематиката за любовта да не изплува в съзнанието ни. Ето пет книги за любовта, които прочетохме неотдавна и мощно ни впечатлиха. А с изключение на всичко друго, са отвън клишето и сълзливите истории.

“Вината в нашите звезди ” от Джон Грийн



Шестнайсетгодишната Хейзъл знае, че не й остават повече от няколко години живот. Затова тя гледа на себе си на първо място като на „ професионално боледуваща “. Но един ден в групата за взаимопомощ, която посещава, се появява Огъстъс Уотърс. И ето по какъв начин историята на Хейзъл е на път да бъде пренаписана.

Мъдър, дръзновен и недопечен, „ Вината в нашите звезди “ на Джон Грийн е сложен за преглъщане разказ за смешното и трагичното в това да си влюбен и... на крачка от гибелта.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР