Каквото и да говорим, рожденикът днес продължава да буди възхищение,

...
Каквото и да говорим, рожденикът днес продължава да буди възхищение,
Коментари Харесай

Десет от най-добрите роли на Брад Пит

Каквото и да приказваме, рожденикът през днешния ден продължава да буди удивление, само че не всичко при Пит е осанка. Актьорът потвърждава, че е и необикновен артист. Доказателството? Една (непълна) селекция с най-хубавите му функции... до момента. Защото имам вяра, че най-хубавите филми занапред предстоят. 

" 12 години в иго " (2012)

Няма по какъв начин да пропусна кино лентата, който донесе и първата премия " Оскар " на. Да, може премията на Академията да е в качеството му на продуцент на най-хубавия филм, само че да не забравяме, че Пит има и дребна роля като Самуел Бас – единствения добър бял човек в целия филм.



" Гадни копилета " (2009)

Според легендата Тарантино навил да се снима във кино лентата благодарение на пет бутилки вино и цяла нощ увещание. Не ми се желае и да мисля какъв брой бутилки му е коствало Пит да взе участие в " Имало едно време в Холивуд ", само че едно е ясно – Тарантино и Пит са в действителност добра композиция. А Брад в ролята на редови войник Алдо Рейн – човек с огромно сърце, само че с нулева приемливост към нацистите, е необикновен. 



И още...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР