Какво значение има колко тестове са направени? Важно е колко

...
Какво значение има колко тестове са направени? Важно е колко
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Това, което се вижда, е игри на тестове

Какво значение има какъв брой проби са направени? Важно е какъв брой хора са изследвани, дали са изследвани за пръв път или не. Защо няма такава разбивка? Това попита доцент Атанас Мангъров.
Възможно е половината проби да са направени на хора в болница, т.е. към този момент имали тест. Това, което се дава, неговото предопределение е да стресира хората, да ги плаши, сигурен е Мангъров, който приказва пред bTV. И е безапелационен - на база представяните данни не може никакви изводи да създадем. " Хората са значими, не тестванията ", акцентира доцентът.

" Да, споделих, че през юни коронавирусът изчезна, мощно се надявах, само че не стана. Този вирус също ще изчезне - ще стане през юли, през август. Но в случай че не изчезне, би трябвало да одобрявам нова нормалност - че единствено имаш потребност от помощ, в по-малко от 1% от случаите, ще я получиш. Ако би трябвало, ще си скъсам дипломата ", разяснява още Мангъров.

И до ден-днешен никой от РЗИ не е пристигнал да направи още един тест за ковид на членовете на фамилията ми. Това съобщи Денислав Димитров, който има две дъщери и съгласно РЗИ по-малката е позитивна за ковид, а по-голямата – не.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР