Какво видяхме?“Преди няколко седмици станах свидетел на нещо странно. Рано

...
Какво видяхме?“Преди няколко седмици станах свидетел на нещо странно. Рано
Коментари Харесай

Страшни истории, преживени и разказани от потребители на Редит

Какво видяхме? “Преди няколко седмици станах очевидец на нещо необичайно. Рано сутринта, в 7 часа, моят избраник и аз отивахме за кафе и понички. Паркирахме на паркинга откъм постройката и незабавно забелязахме хора в близката кола.Жената зад кормилото изглеждаше като нормално, бяло момиче, на към двадесет, само че приятелят й, който седеше до нея, изглеждаше някак извънредно.Беше бял мъж със слънчеви очила, само че на главата си имаше … рога. Бяха къси рога. В основата си бяха по-дебели и изтъняваха към краищата. Цветът им беше сивкав.Моят избраник и аз незабавно се спогледахме, задавайки глупавия въпрос “Видя ли това? “. Но, когато по-късно погледнахме още веднъж към този човек, той към този момент не беше там, а на негово място до водача седеше огромно куче, сходно на немска овчарка.

 w1 - Страшни истории, претърпени и разказани от консуматори на Редит (част 2)
През всичките тези няколко секунди, шофьорката в никакъв случай не погледна встрани. Тя гледаше в предното огледало и слагаше червило на устните си.
Ние не излязохме от колата за покупки. Направо отидохме на работа. Целият ден бяхме в тъмно въодушевление и мислехме за това, което видяхме. ”Животински сенки “Започна, когато бях на 3 години и продължи няколко години. Виждах неразбираеми “сенки ” на животни в къщата. Това се случи за първи път, когато станах една нощ и отидох в банята, тъй като желаех да отида до тоалетната.Изведнъж, тъкмо пред мен, имаше звяр, който приличаше на скункс. Той се изправи и подуши пода с нос, като нормално животно. Но, това не беше елементарен звяр, а единствено сива сянка от него.Изплаших се, изтичах от банята, затворих вратата зад себе си и седнах в коридора. Стоях по този начин имобилен към 10 минути. Тогава внимателно отворих вратата, с цел да видя дали този скункс към момента е там. Той не беше там. После бързо изтичах в стаята си.Вторият път се случи, когато бях в първи клас. След това се преместихме от тази къща в нова. Спомням си, по какъв начин татко ми и брат ми седяха в коридора и ненадейно на стената до стълбите видях сянка, наподобяваща сянката на динозавър, сходен на Трицератопс.Казах на баща: “Виж това! ” и той също го видя. Странната сянка на стената постепенно обърна глава от едната страна на другата и изчезна.

 w2 - Страшни истории, претърпени и разказани от консуматори на Редит (част 2)
Следващият случай към този момент беше в новата къща, незабавно след преместването ни. Тя беше остаряла къща, на към 100 години. Спах на един матрак в хола с цялото си семейство, а в ъгъла имаше огромна печка. На стената до печката, внезапно се появи сянката на един дребен заек. Аз станах и се приближих до стената.Сянката се движеше като заек, който мърдаше носа си. Когато протегнах ръка, пръстите ми просто минаха през тъмното леке. После погледнах към коридора и там видях сенки на мишки. Една огромна мишка и три дребни мишлета вървяха по стената към прилежащата стая. Погледнах обратно към зайчето и то към момента беше там. В един миг съм се уморил да се заглеждам и съм задремал.Последният път беше, когато се разсъниха още веднъж в средата на нощта и това беше най-странният случай, защото този път съумях да докосна сянката. Реших да отида до хола и да легна до баба си. Когато влязох в дневната, видях създание като мангуста до дивана.Приличаше на Тимон от „ Цар лъв “. Застана на пода и беше висок към 6 инча. По някаква причина внезапно изпитах мощен яд. Сграбчих тази сянка с ръце и я хвърлих в тъмния ъгъл зад тв приемника. Това творение размахаа лапите си и изчезна.От този случай не съм виждал “животинските сенки “. ”Гаргойл “Никога преди не бях казвал на никого за това. Това се случи, когато бях по-млад и си помислих, че обезумявам. Преди осем години, към 3 часа сутринта, пуснах кучетата в задния двор. Изведнъж видях нещо, което седеше на електрически дирек, превито на две. То седеше на върха и доста приличаше на гаргойл.

 w3 - Страшни истории, претърпени и разказани от консуматори на Редит (част 2)
Бях шокиран и незабавно извиках кучетата у дома, като заключих вратата, когато се прибраха. След време, бях изцяло не запомнил за този случай, само че преди 2 години се случи друго извънредно нещо. В средата на нощта, ненадейно се разсъниха от мощен удар по прозореца. А прозорецът ми е на височина съвсем 4 метра над земята.Реших да слага камера на това място. Скоро, още веднъж се разсъниха от звука на мощен удар по прозореца. Когато гледах записа от камерата, не видях нищо.На идната вечер, стоях преднамерено безсънен. Изведнъж изтръпнах от мощния удар по стъклото. Веднага скочих и погледнах на открито. Видях същото творение, което в този момент изцяло оприличих като гаргойл, летейки да удря криле в прозореца. След секунди изчезна.От тогава не съм виждал гаргойла, само че съм уверен в това, което видях. ”Странно създание “Това се случи, когато бях в Пенсилвания. Аз и приятелят ми седяхме в колата на един далечен паркинг. Внезапно видяхме създание, което ми замязя на куче. То мина около колата ни, спря се до една близка колиба и седна там. Когато видя, че го следим, скочи и се затича към колата ни.

 Скица на странното създание, нарисувана от очевидеца
Скица на странното създание, нарисувана от очевидеца Приятелят ми и аз започнахме да крещим от боязън, тъй като помислихме, че ще се удари в колата. Но то изтича доста покрай колата, без да се блъсне в нея и по-късно, внезапно изчезна някъде.Странното създание беше изцяло черно, с гола кожа, без четина, наподобяващо огромно куче. Краката му бяха доста тънки. Разтреперах се от боязън при типа му. Не забелязах никаква уста или уши на главата му. Все още не мога да си обясня какво видяхме. ”Чудовището от блатото Майнсинг “Блатото Майнсинг се намира в центъра на Онтарио (Канада), покрай езерото Симко.Има митове за страшилище в нашата област. Говори се, че преди доста години една индианска жена е била изнасилена и забременяла от това. Когато родила дете, то било извънредно обезобразено и тя решила да го хвърли в блатото. Накрая, намерили дърво с огромна празнина и оставила детето там.Въпреки това, детето по знамение оживяло и се трансформирало в извънредно страшилище, което от време на време нападна хора и даже да го изяжда. Легендите за това страшилище се описват повече от 200 години.

 w5 - Страшни истории, претърпени и разказани от консуматори на Редит (част 2)
По време на войната през 1812 година, на същия бряг на блатото е подложен форт и единственият път към него е по поречието на реката. Но, хората, които пътували по реката, почнали да изчезват, а мнозина били открити мъртви и осакатени. Понякога бойци от форта също изчезвали.През 1950 година, локален гражданин отишъл в блатата и видял някакво мистериозно творение да се движи през гъсталака. Той имал камера и съумял да го снима. През 1979 година, тази лента е приета за същинска, макар, че в интернет може да бъде открита единствено доста нискокачествена версия.

 w6 - Страшни истории, претърпени и разказани от консуматори на Редит (част 2)
През зимата на 1990 година, Катрин Хоуп, жителка на Отава, отишла на поход в покритите със сняг блата и вечерта видяла огромно творение да върви измежду снежните преспи в горските гъсталаци. На сутринта видяла огромни стъпки на това място.През 1996 година, нарушител се изкачил на едно дърво, с цел да открадне яйца от редки птици, когато нещо го блъснало по главата. По-късно, този човек е открит в блатото, в плитки води, и цялото му тяло било покрито с рани. ”Към част 1 – ТУККъм част 3 – ТУК
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР