Какво ви спира да творите живота, за който мечтаете? Вероятно

...
Какво ви спира да творите живота, за който мечтаете? Вероятно
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кое е най-голямото препятствие в живота ви?

Какво ви стопира да творите живота, за който мечтаете? Вероятно може да изброите не една и две външни аргументи. Вглеждате ли се обаче задоволително във вътрешността? Разберете какво е най-голямото затруднение в живота ви.

Вратата алегорично съставлява прехода от едно пространство в друго, от един свят в различен, от познатото към непознатото. Вратата може да значи и преход към нови познания, нов стадий в живота.

Разгледайте добре четирите порти по-долу и изберете една от тях. Вашият избор ще ви покаже какво ви пречи, с цел да действате по този начин, както в действителност желаете. Какво ви стопира и ви пречи да вървите решително към фантазиите и задачите си?

През коя врата бихте влезнали?

 Добави изложение

 
Червена врата
Всеки път, когато желаете да извършите нещо ново в живота си, страхът от неуспех ви блокира. Страхувате се, че няма да постигнете задачите си. Не се чувствате задоволително готови за смяна или просто нямате смелостта да напуснете зоната си на комфорт. Ако желаете да съумеете обаче, е належащо да се изправите против тези лични страхове.
Кафява врата
Това, което ви пречи да действате, е мнението на другите. Вашият избор постоянно зависи от това какво мислят другите хора дотам, че предпочитате да се откажете от най-големите си стремежи. Не желаете да влизате в спор с околните си и в резултат на това вършиме голяма жертва. Опитайте се да следвате инстинктите си, без значение какво споделя другите. Никой не би трябвало да дефинира вашия живот, с изключение на вие самите.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР