Какво се случва на мястото, където стана зловещата катастрофа на

...
Какво се случва на мястото, където стана зловещата катастрофа на
Коментари Харесай

Експерт сигнализира за нова опасност на мястото на фаталния инцидент на АМ„Струма”

Какво се случва на мястото, където стана злокобната злополука на автомагистрала „ Струма”? Месец по-късно всичко е променено до неразбираемост, а автоекспертите не престават да проучват вероятните аргументи за нещастието.

На мястото на мантинелата, която се вряза в рейса, е подложен „ терминал”. „ Проблемът е, че двете стрелки не са регламентирани и не могат да се поставят. В същото време от горната страна има знак, който е с по-голяма степен на светлоотразителност и хората се объркват”, уточни пред Нова телевизия Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

„ Интересно - знакът е захванат с тел, след което е заварен. Не мога да кажа дали това е най-хубавото решение, само че типична хубава работа, само че българска”, добави тя.
свързани новини3367на 24.12.20214082на 25.11.2021
Като вярно специалистът дефинира слагането на оборудване, което след удар понижава кинетичната сила, с цел да може автомобилът да спре.

Проблеми обаче има с маркировката във съдбовния сектор. „ Отдолу има термопластик, той не е измит, върху него е намазана боята и надлежно се лющи. Средната разграничителна е пожълтяла, т.е., е дефектирала и не е изпълнена правилно”, изясни Русинова.

Експертът предложи отбивката в тази част на автомагистралата да бъде затворена, тъй като счита, че мястото ѝ не е в избраната крива.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР