Какво се случва, когато на едно място се съберат звезди

...
Какво се случва, когато на едно място се съберат звезди
Коментари Харесай

Брат Пит и Марго Роби в закачка с Леонардо ди Каприо

Какво се случва, когато на едно място се съберат звезди от ранга на Леонардо ди Каприо, Марго Роби и Брат Пит? Чиста проба развлечение, нищо повече.

Точно подобен беше и казусът при последното изявление на тримата артисти, в което Пит и Роби се пробват да отговорят на въпроса дали Джак от „ Титаник “ е можело да бъде избавен. В ролята на младия художник влиза самия Ди Каприо, който прави невероятна игра, когато е още на 23 години.

Във кино лентата, режисиран от Дейвид Камерън и разказващ същинската история за потъването на най-големия транспортен съд по това време, Джак Доусън (Ди Каприо) и Роуз Девит Букатер (Кейт Уинслет) се срещат до момента в който плават към Америка и сред тях незабавно пламва любовта.

За страдание, корабът се удря в айсберг и стартира бързо да потъва. Все отново двамата влюбени намират една врата на каюта, на която Роуз се качва, с цел да не измръзне в ледените води на Атлантическия океан. Джак обаче остава във водата и най-после измръзва.

Този трагичен край кара хиляди почитатели и до през днешния ден да дебатират дали е имало място за още един човек върху тази врата. Самият Камерън е отговарял неведнъж, че краят е подобен, тъй като по физически аргументи, в случай че Джак се качи при Роуз, то двамата ще натежат доста и вероятно ще потънат.

Това обаче очевидно не задоволява всички и неотдавна този въпрос още веднъж беше издигнат. Този път той беше заложен към сътрудниците на Ди Каприо – Марго Роби и Брат Пит, с които той играе във кино лентата „ Имало едно време... в Холивуд “.

Роби отговори, че това е най-голямата алтернатива в модерното кино, а някогашният брачен партньор на Анджелина Джоли показа, че ще би трябвало да гледа още един път кино лентата, с цел да даде прецизен отговор. Самият Ди Каприо отхвърли да разяснява с лека усмивка. Пит се опита да го плъзне, с цел да измъкне освен това, само че сътрудника му остана хладнокръвен.

Най-вероятно този спор в никакъв случай няма да бъде позволен, само че пък може да се насладите на играта на Марго Роби, Брат Пит, Леонардо ди Каприо, Дакота Фанинг, Ал Пачино, Кърт Ръсел и други в „ Имало едно време... в Холивуд “. Последният филм на Куентин Тарантино излиза в България на 16 август.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР