Какво се случва, когато издигнеш бързо 15 небостъргача, но дори

...
Какво се случва, когато издигнеш бързо 15 небостъргача, но дори
Коментари Харесай

Вижте как разрушават едновременно 15 небостъргача

Какво се случва, когато издигнеш бързо 15 небостъргача, само че даже след 7 години не можеш да завършиш строителството им? Всички ще бъдат взривени в една всеобща детонация.

Според Mehr News Agency 15 небостъргача в Кунмин, Китай остават незавършени прекомерно дълго и на 27 август са разрушени по едно и също време. Yahoo добавя, че мазетата им били цялостни с дъждовна вода.

Подготовката за координираната детонация продължава 4 дни, в границите на които локалните магазини са затворени, а жителите – евакуирани.

Въпреки всички подготовки една от постройките се оказва прекомерно инатлива и съумява да преживее разрушението. В края на видеото се вижда по какъв начин се накланя съществено.         

Това не е първият път, в който ставаме очевидци на по едно и също време опустошение в Китай. През 2017 година 36 постройки в Джънджоу бяха изравнени със земята единствено за 20 секунди. На фона на обстоятелството, че в Китай е цялостно с голям брой високи здания, пространството е от основно значение и събарянето и реновирането е нещо напълно нормално; доста други здания пък даже надвишават първичната си предстояща дълготрайност – след това управляващите ги отстраняват, а на тяхно  място издигат нови домове и постройки.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР