Какво се случва, когато един нетипичен нутриционист, който вярва в

...
Какво се случва, когато един нетипичен нутриционист, който вярва в
Коментари Харесай

Спорт и правилно хранене, обединени в една кауза

Какво се случва, когато един нехарактерен нутриционист, който има вяра в силата на човешкото тяло и воля, се колаборира с най-хубавия начин на живот клуб в България?

Определено, предстоящо добра композиция. NikFit и Pulse Fitness  &  Spa с голямо наслаждение показват новия си общ план, NikFit Kitchen by Pulse.

Николай е потвърден експерт с 11 годишен опит в областта на положителното и вярно хранене. През годините, той е оказал помощ на хиляди хора да трансформират освен физиката си, само че и отношението си към храната и живота. Ники твърдо има вяра, че положителната физика е знак на борбеност и темперамент, по тази причина тя би трябвало да се гради с внимание, поддръжка и познания на експерт.

Рамо до рамо с NikFit, застават Pulse Fitness  &  Spa, които не са просто зали за тренировки, а места за реализиране на смяна, здраве, персонален баланс и задоволеност посредством спорт, по най-удобен и наличен метод.

Обединени от общата си визия и концепция да оказват помощ на хората за реализиране на по-здравословен метод на живот, Ники и Pulse го вършат още по-достъпен и изпълним.

Фактът, че през последните години хората имат все по-малко време за подготвяне на храна е съществена движеща мощ зад концепцията NikFit Kitchen by Pulse.

На фона на протичащото се в международен мащаб решението, което Николай и Pulse FitnessSpa оферират е да улеснят оптимално хората в постигането на стремежи баланс, освен в храненето, а и в живота.

Основната цел е посредством уравновесена и пълноценна храна, основаване на верни хранителни привички, които да се трансфорат в метод на живот.
 Какво в мъжете в действителност притегля дамите?
Не интелектът притегля дамите към мъжете, а възприятието за комизъм, са открили немски психолози от Университета в Гьотинген. Специалистите са...
 Кой има имен ден през днешния ден, 11 ноември
На 11 ноември имен ден честват всички, които носят името Мина, Виктор и Викентий- Мина, Минка, Виктор, Виктория, Викентий и производните им. Най-оригиналните...
 Кой може да подарява реконвалесцентна плазма за лекуване на COVID-19?
Преболедувалите COVID-19, които по-късно са имунизирани против вируса, могат да дарят реконвалесцента плазма. Това изяснява пред Монитор ръководителят...
 www.expert.bg  Масови съкращения и орязани заплати поради рецесията  GoDeal24 11.11 разпродажби: Windows 10 и други артикули на цени от €5,55  Зеленият документ блокира пътуванията в Европа  Предимството да закупим предна ризница втора употреба  www.iwoman.bg  Навици на мъжете, които могат да разрушат връзките  Холивудските звезди, които въобще не живеят в Америка  Няколко вдъхновяващи съвета за сполучлива връзка от разстояние  Кулинарното гуру Мария Жекова дава потребни препоръки и здравословни предписания в поредност от онлайн видеа  https://www.sportlive.bg  7 месеца по-късно: Лионел Меси се разделя с парцел в Маями на стойност 5.7 милиона паунда (СНИМКА)  В Украйна видяха сходства сред България и Босна, ето какво ги разграничава  Официално: Стивън Джерард е новият старши треньор на Астън Вила! (СНИМКА)  Три са разновидностите за реванша сред Усик и Джошуа 11-годишната Лиа, основала книга с разкази:...
Днес ще Ви срещнем с Лиа Неделчева, която е едвам на 11 години, а към този момент е основала...

Заедно можем
Управителят на " Сиела Норма " е извикан в Министерство на вътрешните работи... Шолц: Необходими са още ограничавания в Германия... Човекът, който разхождаше книги... 100 лева бонус за учителите и непедагогическите... Geppy мега вкусна храна с безвъзмездна доставка...


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР