Какво се случи до този час? Медици от Александровската болница обявиха

...
Какво се случи до този час?
Медици от Александровската болница обявиха
Коментари Харесай

Липсата на документ с 4 подписа за коалиция не се одобрява от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Медици от Александровската болница оповестиха подготвеност за гладна стачка, поради шеф на клиника. Според тях управлявал властническо. Тази заран те стачкуваха пред постройката на болничното заведение. По думите им проф. Атанас Темелков разделял сътрудниците по дискриминационни правила, унижавал част от тях, обиждайки ги обществено. Месечният график е неравномерно разпределен и нямали време за отмора. Проф. Темелков отхвърля изказванията на медиците.

В Гърция преболедувалите Коронавирус ще имат зелен сертфикат за 3 месеца, а възрастните без трета доза ще се водят неимунизирани. С анулиран документ за имунизиране са към този момент над 150 хиляди гърци на възраст над 60 години, които здравното министерство приканва да си слагат трета доза от имунизацията.

Финалната права за сключване на съдружно съглашение става все по-дълга - няма да е през днешния ден, поради възражения от страна на Българска социалистическа партия. След незабавна координационна среща управленията на Политическа партия и Българска социалистическа партия обявиха, че са се разбрали за противоречивите моменти и ще се изчака планувания за петък пленум на левицата, след който документът ще е подготвен за сключване.

Да го разгласяват, да забележим какви дивотии има вътре. А дали дружно или поотделно е семантика " - това е един от вашите мнения по тематиката ни през днешния ден: Виждате ли проблем в това, че няма да има документ с четири подписа за коалиция? Какво още споделихте до този час, ще чуете в края на подкаст новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Виждате ли проблем в това, че няма да има документ с четири подписа за коалиция? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР