Какво по-хубаво от щастлива и пълноценна връзка? Понякога обаче човек

...
Какво по-хубаво от щастлива и пълноценна връзка? Понякога обаче човек
Коментари Харесай

10 ежедневни навика, които могат направо да съсипят връзката ви

Какво по-хубаво от щастлива и пълноценна връзка? Понякога обаче човек се заблуждава, че нещата са наред, когато в действителност не са. За страдание, неприятните привички могат да се окажат изключително услужливи в съсипването на любовните ни връзки с колегата. Ето по какъв начин:

1. Да критикувате себе си непрекъснато.

Как очаквате някой различен да ви харесва, в случай че непрекъснато изтъквате минусите си? Представете си, че пробвате нова рокля с гаджето си и му изтърсвате: „ Леле, виж ме на какво наподобявам! Как въобще ме понасяш?! “ По този метод вие му внушавате подсъзнателно, че в действителност изглеждате зле и че може да си откри някоя много по-хубава. Затова облечете новата си рокля, завъртете се кокетно пред него и с усмивка го попитате: „ Е, по какъв начин е, одобрявам ли ти? “ Най-вероятно ще ви вземе в обятията си и ще ви целуне.

2. Да съдите непрекъснато всички към себе си.

Когато единият от сътрудниците в една връзка е непрекъснато ядосан, неудовлетворен, намусен, кисел и прочие, то нещата няма по какъв начин да вървят. Рано или късно този негативизъм ще стартира да се отразява освен на другия, само че и на връзката ви като цяло. Затова се старайте да откривате по нещо позитивно във всяка обстановка. Повярвайте ни, то съществува.

3. Да се пробвате да бъдете идеалната половинка.

На какъв брой години би трябвало да станете, с цел да се убедите, че идеални хора няма? Ако половинката непринудено ви предложи да излезете на сантиментална вечеря, не отхвърляйте под претекст, че не сте пуснали пералнята, не сте изчистили и на следващия ден би трябвало да ставате рано – прегърнете романтиката и й се отдайте. Ще видите какъв брой освежаващо ще се отрази и на двама ви.

4. Да не приемате непознато мнение.

Обикновено този табиет го имат хората, които дълго време са били сами, тъй като не са привикнали да се преценяват с непознато мнение за семейството, работата или живота като цяло. За да бъде една връзка уравновесена и хармонична, и двамата сътрудници би трябвало да се вслушват един в различен и да намерят златната среда сред личното мнение и това на тяхната половинка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР