Какво по-хубаво от секса, нали? Проучване, публикувано чрез блога Columbia Student

...
Какво по-хубаво от секса, нали?
Проучване, публикувано чрез блога Columbia Student
Коментари Харесай

Ти да видиш! 76% от жените предпочитат това пред секса

Какво по-хубаво от секса, нали?
Проучване, оповестено посредством блога Columbia Student News, откри, че 42% от възрастните хора с подготвеност биха се отказали от оралния секс.
Това проучване изследване накара студентите от Колумбийския университет да наподобяват като хедонисти.
Били интервюирани група от 500 дами по отношение на техните желания за „ време за мен “ по отношение на „ време за секс “. Победител в това съревнование била първата категория.
Огромните 76% от дамите биха предпочели да бъдат оставени сами да вършат нещо друго, което им доставя удоволоствие, в сравнение с да вършат секс.
От тези 500 дами 42% споделят, че ежедневното им „ време за мен “ е по-малко от час.
Очевидно този вид шезлонг държание е доста по-голям за разсъдъка на човешките същества на всички места, в сравнение с прекосяването през целия развой на разголване, издаване на стонове, евентуално леко изпотяване и всички тези неща, свързани със секса.
Сексът против обичаната ви храна и новите епизоди на обичаното ви шоу? Вие направете сметката.
Сексът несъмнено е занимателен метод да прекарате свободното си време, само че, почтено казано, в случай че не сте добре отпочинали и не сте в кондиция за милувки, в действителност не сте на равнище за леглото. Когато става въпрос за секс, желаете да сте във вихъра си, само че не може да извършите това, в случай че не сте се отдали на себе си и на всичките си действия „ време за мен “. Затова първо си направете личния кеф и след това се отдайте на любовната игра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР