Какво по-хубаво от голямо, весело и задружно семейство? Често популярните

...
Какво по-хубаво от голямо, весело и задружно семейство? Често популярните
Коментари Харесай

Семейно очарование: бременната Петя Дикова и родителите ѝ с прекрасна снимка

Какво по-хубаво от огромно, радостно и заедно семейство? Често известните хора имат тъкмо такива многолюдни семейства, с които се събират по най-различни мотиви. Скоро ви писахме за една прелестна фамилна снимка, която фолк легендата Тони Стораро показа в своя инстаграм, на която видяхме няколко генерации мъже от огромната музикална фамилия. Сега насочваме вниманието към друго чаровно и артистично семейство - това на водещата Петя Дикова.

Бременната Дикова показа необикновен кадър, на който е в компанията на родителите - журналистът Сашо Диков, актрисата Аня Пенчева, само че има и още едно особено наличие на фотографията - синът на Пипи - Александър. Семейният портрет събра хиляди лайкове и десетки възторжени мнения. Известно е, че Сашо Диков и Аня Пенчева са от дълго време разведени и си имат други спътници в живота, само че не веднъж са споделяли, че са изгладили разликите между тях и са близки другари. Това несъмнено си проличава и от фотографията.

Виж още:

Петя пък е в трепетно очакване. Тя и нейната половинка Илиян Любомиров чакат с неспокойствие втората им рожда. От същата фотосесия Илиян показа кадър, към който написа: " Целият свят държа в ръцете си. И в никакъв случай не ми е било толкоз леко ". Малкият Александър навърши годинка по-рано през годината, а скоро към този момент ще бъде батко. 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/iliyan.lyubomirov, https://www.facebook.com/petia.dikova 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР