Какво общо мога да имам аз с депутат от опозицията

...
Какво общо мога да имам аз с депутат от опозицията
Коментари Харесай

Борисов за Пеевски: Какво общо мога да имам с депутат от опозицията?

" Какво общо мога да имам аз с народен представител от опозицията и то – народен представител, който партията, която издигна Румен Радев за президент, поддържа за началник на ДАНС?”. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява изявление на президента Румен Радев, направено по-рано през днешния ден.

Тогава Радев изиска министър-председателят да отговори на въпросите: „ Имал ли е срещи и продължава ли да има срещи министър председателят с господин Пеевски? Имал ли е и продължава ли да има общи бизнес ползи с господин Пеевски? Разпределял ли е и продължава ли да разпределя публични поръчки в полза на господин Пеевски”.

Борисов от своя страна се обърна към президента с думите: „ Ако има каквито и да било данни за мой бизнес с Пеевски, да сезира още през днешния ден институциите. И моята доброжелателност към всички не би трябвало да е в мой ущърб”.

„ Не съм обидил президентската институция, президента Радев и не съм си разрешил да направя каквато и да е подготовка. Абсолютно ми е чиста съвестта ", акцентира той, представен от Нова телевизия.

Премиерът съобщи, че въпросите, свързани депутатите от Движение за права и свободи, би трябвало да е насочат към Движение за права и свободи. " Движение за права и свободи гласоподава „ за” рухването на държавното управление и „ против” основаването на това държавно управление ".

На думите на Радев, че министър председателят „ получи коледен подарък с цялостната поддръжка на господин Доган. Партията на господин Борисов гласоподава единомислещо импортирания от господин Пеевски закон за КТБ”, Бойко Борисов отвърна: „ Подарък не ми е юридически. ГЕРБ е единствената партия, която не е получавала поддръжката на Движение за права и свободи за избори и не е правила коалиция с Движение за права и свободи ", подсети той.

" Аз също мога да задавам въпроси. Мога да попитам какъв брой коства предизборната акция на Румен Радев и по какъв начин се контракти с Движение за права и свободи за поддръжката за избори, сподели още Бойко Борисов.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР