Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач

...
Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач
Коментари Харесай

9 златни правила за перфектната орална любов

Какво обичат мъжете повече от лов на риба в събота заран, мач в неделя следобяд и бира с другари вечер?

Отговорът е елементарен – френска обич. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда единствено от мисълта за женски устни, обхванали мъжественоството му. Ако твърди противоположното, значи лъже. Вижте тези златни правила за перфекната орална обич:

Да падат облекла и задръжки
Най-важното, което би трябвало да извършите, с цел да го отведете в парадайса единствено с устни и език, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои експерти съпоставят доверието в връзките сред сътрудниците по време на френска обич с слагането на главата на дресьора в устата на лъва. В случая лъвицата сте вие. Не хапете – ближете и смучете!

Бързата работа позор за майсторката
Не бързай. Започни с постепенно олизване по цялата дължина на члена му. Представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш с кеф, той сигурно ще го усети. Ако у теб има и капчица гадност или друго отрицателно възприятие – още веднъж ще забележи. Първо го налапай, след това включи и ръцете си. Мъжете избират чувството на устни по члена, в сравнение с пръсти.

Отпусни гърлото
Много дами не харесват френската обич, тъй като се опасяват от неприятното чувство при естествения противоположен гълтателен инстикт. Случвало се е даже на дами, които не са правили френска обич. Спомнете си прегледа при доктор от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, с цел да види положението на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет провокира естествена реакция. Решението е просто – отпуснете гърлото. Това е тайната даже на гълтачите на саби. Отпускайки гърлото, ще установите, че пенисът му в действителност не е безчовечен огромен и можете умерено да го поемете, стигайки чак до основата му. Бъдете сигурни, че такова изцяло вдишване ще му достави необикновено наслаждение. Техниката, при която поемаш члена му до основата, се назовава дийптроутинг и няма мъж, който да не й се кефи. Гаранция!

Вакуум
Обгърнете пениса му с устни компактно, тъй че да се получи резултат на вакуум. По този метод се движете от горе на долу и по-късно назад.

Не забравяйте главичката
Главичката на мъжкия пенис е изключително сензитивна. Там се намира огромно количество от нервните окончания. Това я прави изключително значима част от цялата неустрашимост. Отделете й особено внимание.

Околосветско странствуване
Движенията нагоре и надолу по пениса са значими, само че още по-важни са придвижванията с език в кръг.

Ами, зарзавата?
Не забравяйте, че тестисите са част от цялата неустрашимост. Много дами ги изключват от цялата френска картинка, с което позволяват груба неточност. Докато устните ви са заети с пениса му, може да галите тестисите му с ръка или леко да ги драскате. Леко, споделих!

Перинеумът – мъжката G точка
Обърнете внимание и на едно друго скрито местенце на мъжа – перинеума. Това е региона на сред скротума и ануса. Тази част е също толкоз сензитивен, колкото е и пенисът. 

Погледни го в очите
Щом му доставяш наслаждение, значи няма нищо срамно в това, което правиш. И хайде стига към този момент с тези подозрения и комплекси! Оралната обич не е единствено за надарена мръсница, а за всички. Погледът работи още по-сближаващо. Виждайки неговата възбуденост и удоволствието, което е изписано на лицето му, и на теб ще ти стане по-хубаво.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР