Какво може да попречи на хармоничния брак, трябва ли да

...
Какво може да попречи на хармоничния брак, трябва ли да
Коментари Харесай

Астроложката Алена: Ритането на менче съсипва брака

Какво може да попречи на хармоничния брак, би трябвало ли да се краде булката и да се съблюдават остарели обичаи? Какви неточности позволяват най-често младоженците при подготовката на сватбения обред? Отговор на тези въпроси дава астроложката Ален пред в. "България през днешния ден ".

Грешките идват от обичаи, съхранени, само че погрешно, от бабите и дядовците, от предишните епохи. От обичаи, които сме привнесли от чужбина, само че не пасват на нашата народопсихология. Но най-много от сватбените организации, които, с цел да са съвременни и атрактивни, постоянно са причина за трагичен брак, единствено тъй като са "внедрили забавните “ ритуали, които обаче вредят. Някои ритуали са изменени, други са недомислица, която носи отрицателни последствия, а най-голямата неточност при подписване на брак е неспазената съдбовна възбрана за брак от младоженците.

В актуалните сватбени обичаи стародавните ритуали са се видоизменили и не малко от тях са се трансформирали в спектакъл без наличие, други са се изродили в суеверия, само че със силата да вредят на младото семейство. Ако имах власт, бих забранила ритането на менчето, което орисва, само че в действителност сякаш демонстрира какво ще е потомството, момче или момиче, само че по този начин демонстрира, дали ще има забременяване, ще се роди ли крепко бебе, майката ще оцелее ли при раждането и сходни, не толкоз радостни бъдещи събития в живота на младото семейство. Вредни обичаи са вторият булчински букет, съботният брачен ден, другите халки за мъжа и дамата. Вредни дотолкоз, че от време на време освен могат да предизвикат разлъка, само че и да попречват основаването на поколение.

Най-важното е всички двойки омаяни от взаимна обич, слепи за каквито и да било препоръки, да ревизират дали нямат съдбовна възбрана за брак и в случай че имат - по кое време завършва нейното деяние. И най-силната обич е безсилна пред възбраната за брак до избрана възраст и предвещава бракоразвод.

Истинската любов всекидневно се бърка с влюбването и любовта. Заради неспазването на съдбовната възбрана за брак, която не е наказване, а защищава от неуместно партньорство или ранен брак, разводът е обезпечен рано или късно. Ако бракът оцелее, мъката в връзките е за цялостен живот, изневерите са непрекъснати, а децата от брака постоянно не основават семейство, когато пораснат, от боязън да не повторят живота на своите родители. Партньорският хороскоп за сходимост сред двамата сътрудници е фарът в тъмата на бъдещето и е извънредно потребен преди двамата да вземат решение за основаване на семейство. Когато съществува изрично несходство, даже и при мощни усеща, след отпадането на възбраната при единия или двамата всеки от тях среща своята друга, подобаваща половинка и раздялата, даже и мудна, мъчителна и обвързвана с душевно страдалчество, е наложителна. Любовта не е в положение да надмогне разпоредбите според вселенските закони и законите на незримия свят. Най-неприятната констатация в такива случаи е основаната отрицателна карма сред двамата, в случай че са се разделили с ненавист, която доминира и в бъдещето им даже и след основаване на ново семейство.

Един отхвърля остарели суеверия, само че уважава нови ритуали и модерни суеверия, като хвърлянето на жартиера или сякаш безобидното и толкоз почтено стартиране на гълъби, което деяние също може да е със силата на оракула на менчето. Краденето на булката си е безвкусна бутафория, даже не е поверие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР