Какво ли не правят хората за повече популярност? Комикът Крис

...
Какво ли не правят хората за повече популярност? Комикът Крис
Коментари Харесай

Крис Рок открито за сексуалните си проблеми

Какво ли не вършат хората за повече известност? Комикът Крис Рок изненада публиката с откровенията си, които направи по време на промоцията на комедията на Netflix - " Крис Рок: Тамборин ". Премиерата беше на 14 февруари.

През 2016 година Рок завърши развода си с Малак Комптън. Двамата бяха женени в продължение на 18 години и имат две деца.

53-годишният комедиант призна, че той е напълно отговорен за развода, защото е изневерявал непрекъснато на жена си.

Рок признава за дълготрайни афери с три дами, както и за многочислени други забежки. Според изявления в американските таблоиди една от тези дами е известната актриса Кери Уошингтън ( " Скандал " ).

По време на специфичното рекламно събитие в Музикалната академия в Бруклин, Рок приказва още и за своята привързаност към порнографията, до момента в който към момента е бил женен.

" Когато гледаш прекалено много порно, знаеш ли какво се случва? Превръщаш се в нещо като полов аутист ", споделя Рок, като споделя, че е гледал еротични филми всеки ден. " Трудно е да гледаш портньора си в очите, да отговаряш на докосванията му. Ставаш все по-безчувствен ", споделя звездата.

Рок намерено показа, че " с цел да помръдне на сантиметър " е имал потребност най-малко от гледката на азиатско момиче, което е в компанията на чернокожа хубавица, която обаче да приказва испански.

" Сега съм доста по-добре ", означи Рок. От близо две години той има връзка с 34-годишната актриса Мегалин Екикунуук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР