Какво кара потребителите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) да

...
Какво кара потребителите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) да
Коментари Харесай

Предпочитанията на потребителите са основно към кина и фитнес клубове

Какво кара потребителите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) да изоставен света на онлайн търговията и да отидат в моловете?

Новото изследване на Colliers International, което преглежда сегмент "Забавление " в търговски центрове в 13 страни в ЦИЕ демонстрира, че желанията на потребителите са главно към кина и фитнес клубове, само че има и други концепции, които притеглят вниманието им.

Основните заключения могат да се обособят в няколко посоки.

Динамичен растеж на промишлеността, предлагаща занимания

Тази промишленост се развива изключително динамично през последните няколко години. Собствениците на търговски центрове от ден на ден осъзнават, че съществуването на изобретателни и атрактивни занимания е наложително, без значение от географската локация.

Мултиплекс кината и фитнес клубовете преобладават в сегмент "Забавление " на комерсиалните центрове

Данните демонстрират, че в комерсиалните центрове в страните, включени в изследването на Colliers, има 452 кина и мултиплекси, като най-вече са те в Полша (над 125). В множеството страни в района преобладават вериги, които са благосъстоятелност на локални оператори. Такъв е полският Helios, който има най-големия брой мултиплекс кина в Полша.

Според Кевин Търпин, районен шеф изследвания, в Colliers CEE в доста страни, да вземем за пример Чехия, Беларус, Унгария, България, Хърватска, Румъния действат локални кино оператори, които са неизменима част от културата и традициите на района. Дейността на някои от тях даже се поддържа на държавно равнище.

Уникалните концепции се оправят сполучливо

В някои от страните има търговски центрове с неповторими концепции, които не съществуват съвсем на никое място другаде, като да вземем за пример:

-Полша - танцово учебно заведение,<!--![endif]--> <!--![if-->

<!--[if--> <!--[endif]--> <!--[if--> <!--[endif]--> -Чехия - уелнес център,

-<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> Словакия, Латвия, Беларус, България - казино.

-<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> Беларус - кина / мултиплекси,<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]-->

Албания - фитнес клубове,

<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> Чехия - детски центрове.<!--![endif]--> <!--![if--> <!--[if--> <!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if-->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР